Παιχνίδια για Gamecube και Wii στην Android συσκευή σας

Goodbyte

Έχουμε δει διάφορους Emulators στο Android, οι οποίοι εξομοιώνουν το Hardware διαφόρων συσκευών, από n64 και psx, μέχρι και συστήματα x86! Σήμερα έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς ο γνωστός emulator Dolphin για Gamecube και Wii έφτασε

στο Android!

Η ανάπτυξη της εφαρμογής είναι ακόμα σε στάδιο “Pre-Alpha”, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια μέχρι να μπορούμε να παίξουμε άνετα τα αγαπημένα μας παιχνίδια, αλλά το σημαντικό είναι ότι η αρχή έγινε.

Ένα ακόμα φανταστικό open-source project φτάνει λοιπόν στο Android.

Να κρατήσουμε κάποια σημαντικά σημεία, όπως ότι οι developers επέλεξαν το Android από όλες τις Mobile πλατφόρμες για την εφαρμογή τους.

Επίσης να αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν συσκευές να μπορούν να τρέξουν “άνετα” τον συγκεκριμένο Emulator και τα παιχνίδια του, με εξαίρεση τις συσκευές με τον Snapdragon 600 (Galaxy S4, HTC One). Εδώ λοιπόν έρχεται ένας ακόμα λόγος που “χρειαζόμαστε” τετραπύρηνα Android κινητά.

Οι developers χρειάζονται συσκευές να υποστηρίζουν OpenGL ES 3 για να πετύχουν “λογικά” frame-rates και να κάνουν ένα παιχνίδι “playable”.

Ναι λοιπόν, είναι θετικότατο που ένα ακόμα open-source project έφτασε στο Android, και το οποίο σημαίνει ότι στο μέλλον θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε παιχνίδια για wii και gamecube στην αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Σε συνεγρασία με το
greeceandroid.gr

Keywords
Αναζητήσεις
gamecube skroutz
Τυχαία Θέματα