Ποιο θα επιλέγατε για πρώτο σας Tablet; [infographic]

Αν λοιπόν δεν έχετε Tablet, ποιο θα επιλέγατε να αγοράσετε αυτήν την στιγμή; Ποια θα ήταν τα κριτήρια σας; Η τιμή, οι δυνατότητες, η ομορφιά; Δείτε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας.

Η συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν μας δείχνει κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά, σύμφωνα με τα οποία το νέο iPad αλλά και κατ’επέκταση η Apple πρόκειται να σαρώσει την αγορά όσον αφορά τα άτομα εκείνα που επιθυμούν να αγοράσουν

το πρώτο τους Tablet.

Πιο συγκεκριμένα, το 78% αυτών που θα αγοράσουν πρώτη φορά κάποιο tablet, πρόκειται να αγοράσουν το νέο iPad. Από αυτούς μόλις το 72% λένε ότι αυτό που τους οδηγεί στο να αγοράσουν το ολοκαίνουριο tablet της Apple είναι τα χαρακτηριστικά, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε αυτούς που θα το αγοράσουν επειδή ακολουθούν γενικότερα την Apple.

Το υπόλοιπο 22% που μένει ανήκει σε αυτούς που πρόκειται να αγοράσουν κάτι άλλο εκτός του καινούριου iPad. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι μισοί από αυτούς πρόκειται να επιλέξουν το iPad 2. Όταν ρωτήθηκαν το λόγο που δεν παίρνουν το iPad3 απάντησαν ότι οι λόγοι τους είναι καθαρά οικονομικοί. Οι άλλοι μισοί έχουν ως σκοπό να πάρουν κάποιο Android tablet.

Αυτό που μας φάνηκε πραγματικά πολύ περίεργο ήταν το γεγονός ότι κανένας δεν δήλωσσε ότι πρόκειται να πάρει κάποιο BlackBerry tablet.

Εσείς λοιπόν ποιο tablet θα παίρνατε και ποια θα ήταν τα κριτήρια σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα