Σεξ στο… Διάστημα!

Goodbyte

Το “πικάντικο” αυτό θέμα όσο και αν δεν το πιστεύετε απασχολεί ιδιαίτερα τους επιστήμονες, ειδικά όταν οι μεγάλες διαστημικές οργανώσεις σχεδιάζουν “μεγάλα” ταξίδια!

Και όταν λέμε μεγάλα, εννοούμε ταξίδια μηνών ή και χρόνων. Μάλιστα, ήδη αναζητείται το ζευγάρι που θα δεχτεί να ταξιδέψει για περισσότερες από 500 μέρες στον πλανήτη Άρη. Και όπως καταλαβαίνεται, το ζευγάρι αυτό θα πρέπει να είναι πολύ… “αγαπημένο”.

Έτσι λοιπόν, οι ειδικοί εξετάζουν το αν είναι πράγματι εφικτό να κάνουν σεξ δύο άνθρωποι στο διάστημα, ή καλύτερα να κάνουν σεξ απουσία βαρύτητας. Ε λοιπόν, από άποψη φυσιολογίας δεν υπάρχει μάλλον πρόβλημα, όμως από την άλλη θεωρείται πολύ πιθανόν οι “συμμετέχοντες” να μην μπορούν να κρατηθούν και να οδηγηθούν σε άτυχες συγκρούσεις με τους τοίχους. Μην ξεχνάμε πως το διαστημικό σκάφος κινείται με χιλιάδες χιλιόμετρα ταχύτητα και “ζώνες” δεν υπάρχουν.

Θεωρώντας μάλιστα πως αν και προβλήματα υπάρχουν αυτά μπορούν να ξεπεραστούν, οι ειδικοί σκέφτονται αν είναι δυνατή η τεκνοποίηση κατά την διάρκεια ενός τέτοιου ταξιδιού. Μέχρι στιγμής, οι σκέψεις για κάτι τέτοιο είναι αρνητικές, όχι μόνο γιατί η απουσία βαρύτητας επιβαρύνει ήδη έναν οργανισμό (οστεοπόρωση για παραδειγμα) αλλά πολύ περισσότερο εξαιτίας της υψηλής δόσης κοσμικής ακτινοβολίας που δέχονται οι “επιβάτες”.

Κάνεις δεν ξέρει όμως. Ίσως και σε αυτό να υπάρχει λύση… και τότε αυτό το σεξ θα σε στέλνει στα “ουράνια” κυριολεκτικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte