Τα events/παρουσιάσεις που δεν πρέπει να χάσετε! Σημειώστε ημερομηνίες!

Ο καιρός που πηγαίναμε στα καταστήματα κινητής για να δούμε τα νέα μοντέλα, ή διαβάζαμε για αυτά σε περιοδικά του τύπου, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Πλέον η κυκλοφορία ενός μοντέλου συνοδεύεται από την αντίστοιχη παρουσίαση/event που το αφορά! Ευτυχώς, το φετινό φθινόπωρο είναι γεμάτο από δαύτα, ενώ σε μία εβδομάδα ξεκινά και η έκθεση IFA 2012!

Θα ξεκινήσουμε με χρονολογική σειρά την καταγραφή όλων των

παρουσιάσεων, πολλές από τις οποίες θα τις δούμε μαζί ζωντανά, σχολιάζοντας και συζητώντας όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις! Ξεκινάμε!

29 Αυγούστου – Sony

Το event της Sony είναι προγραμματισμένο 2 μέρες πριν την έναρξη της IFA, θέλοντας να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πριν ξεκινήσει ο χαμός της έκθεσης. Η πρόσκληση που έχει αποσταλεί στα μεγαλύτερα site του χώρου(προφανώς η δικής μας κάπου ξεχάστηκε, δεν εξηγείται αλλιώς) δεν αναφέρει τον λόγο για τον οποίο γίνεται το event, ωστόσο οι φήμες οδηγούς προς το Sony Xperia T ή Sony Xperia Mint ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε και το πρώτο Xperia tablet, εκτός αν η Sony αποφασίσει να το κρατήσει για την έκθεση!

29 Αυγούστου – Samsung

Μπορεί η κορεάτικη εταιρεία να υπέστη πρόσφατα μία ήττα από τον αμερικάνο αντίπαλό της, την Apple, όμως δεν το βάζει για κανένα λόγο κάτω και το δείχνει πριν ακόμα ξεκινήσει η φθινοπωρινή περίοδος και ετοιμάζει το δικός της event για την κατηγορία που αυτή δημιούργησε, τα υβριδικά τηλέφωνα/tablet ή αλλιώς phablet. Το Samsung Galaxy Note II θα έχει την τιμητική του με τις φημολογούμενες 5.5 ίντσες της οθόνης του να φαντάζουν φαντασμαγορικές. θα συνεχίσει άραγε την φανταστική πορεία του προκατόχου του;

5 Σεπτεμβρίου – Nokia-Microsoft

Windows Phone 8 έχει το πρόγραμμα για την Nokia και την Microsoft, όπου η νέα γενιά της πλατφόρμας θα παρουσιαστεί. Ανανεωμένο UI, υποστήριξη οθονών υψηλής ανάλυσης, πολυπύρηνοι επεξεργαστές αλλά και πολλά άλλα είναι τα στοιχεία της νέας έκδοσης του λειτουργικού. Θα καταφέρει να κλέψει ένα καλό μερίδιο από τους 2 μεγάλους αντιπάλους του; Εμάς μας αρέσουν πάντως!

5 Σεπτεμβρίου – Motorola

Η Moto, μετά την επιτυχία που είχε το Droid RAZR, σπεύδει να το αναβαθμίσει σε HD. Το νέο μοντέλο, Motorola Droid RAZR HD, θα διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης, επεξεργαστή Snapdragon S4, και φυσικά κάλυμμα από Kevlar όπως έχει μας έχει συνηθίσει στα μοντέλα της σειράς. ΘΑ γίνει άραγε best seller; Σίγουρα όχι αν δεν βελτιώσει την διαθεσιμότητα των update της!

6 Σεπτεμβρίου – Amazon

Ακριβώς την επόμενη μέρα είναι η σειρά της Amazon! Η πρώτη εταιρεία που επιχείρησε σοβαρά να δημιουργήσει tablet στις 7 ίντσες επιστρέφει με την δεύτερη έκδοση του Kindle Fire. Φέτος όμως πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της, καθώς υπάρχει ανταγωνισμός από την Samsung αλλά και από την Google και το περίφημο Nexus 7, το οποίο έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές!

12 Σεπτεμβρίου – Apple

Η παραπάνω ημερομηνία δεν είναι ακόμα επίσημη, αλλά είναι σχεδόν βέβαιοι, αφού πολλές πηγές την επιβεβαιώνουν. Στις 12 του επό

Keywords
Τυχαία Θέματα