Τα πάντα για το iPhone 5!

Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε όλες τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και οι οποίες αφορούν το ολοκαίνουριο iPhone που θα δούμε να ανακοινώνεται τον επερχόμενο μήνα.

Αρχικά θα πρέπει να σας πούμε μερικά πράγματα όσον αφορά την ημερομηνία ανακοίνωσης αλλά και κυκλοφορίας της πολυπόθητης συσκευής. Αρχικά υπήρχε μία φήμη, σύμφωνα με την οποία το νέο iPhone θα ανακοινωνόταν στα μέσα του 2012.

Μετά όμως το Apple’s WWDC

2012 event όπου δεν είδαμε τίποτα από hardware, καταλάβαμε ότι η παρουσίαση θα γίνει Σεπτέμβρη με Οκτώβρη. Τελικά φαίνεται ότι το μεγάλο evnet θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ η συσκευή θα κυκλοφορήσει κοντά στις 21 Σεπτέμβρη. Επιπλέον μία ακόμη φήμη αναφέρει ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την ημερομηνία που θα γίνει η παρουσίαση καθώς η Apple δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που δεν μπορεί κανείς να απαντήσει μέχρι την ημέρα της παρουσίασης αφορά την ονομασία της συσκευής. Θα λέγεται iPhone 5 ή θα ακολουθήσει την λογική του iPad και θα ονομάζεται απλά “το νέο iPhone”; Εσείς τι λέτε;

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής αναμένεται να δούμε έναν quad-core processor ο οποίος πιθανών να ακούει στο όνομα Α6. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μια μικρή βοήθεια για να μαντέψουμε την CPU του iPhone 5 από την παρουσίαση του νέου iPad, κάτι που φυσικά δεν συνέβη με την παρουσίαση του A5X processor. Σύμφωνα με το 9to5mac η CPU θα είναι η S5L8950X και θα είναι κατασκευασμένη από τη Samsung και σχεδιασμένη από την ίδια την Apple. Η νέα συσκευή αναμένεται να έχει 1GB RAM.

Πολλές είναι οι πηγές οι οποίες μιλούν για το μέγεθος της οθόνης και απ’ότι φαίνεται συγκλίνουν στις 4 ίντσες. Κατά καιρούς ακούσαμε βέβαια και για 4.6 ίντσες, φήμες οι οποίες κατέρρευσαν σχεδόν αμέσως. Τέλος το γεγονός ότι η beta του iOS 6 έχει την επιλογή να αυξήσει το OS ώστε να χωρέσει σε ανάλυση 640 x 1136 βάζει επιπλέον λάδι στη φωτιά.

Τέλος όσον αφορά το εξωτερικό της συσκευής, ενώ κάποια στιγμή είδαμε να κυκλοφορούν πολλά concepts που ήθελαν το νέο iPhone χωρίς home button, οι εικόνες που διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν το αντίθετο. Πιο συγκεκριμένα οι εικόνες αυτές δεν εμφανίζουν πολύ μεγάλες διαφορές από το iPhone 4S. Η κάμερα μάλλον θα βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο και θα έχει και ένα 8-pin Dock Connector.

Ο καιρός πλησιάζει και η αγωνία θα κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο.

Για να δούμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα