Ποια μοντέλα της εταιρίας διατίθενται για test drive στο κοινό και ποια η διαδικασία;

11:05 5/3/2012 - Πηγή: 6thGear

Ποια μοντέλα της εταιρίας διατίθενται για test drive στο κοινό και ποια η διαδικασία;

Citroen: Τα test drive από τους υποψήφιους πελάτες, στα αυτοκίνητα της εταιρίας μας, πραγματοποιούνται μέσω των διανομέων μας. Σε γενικές γραμμές η διαδικασία που ακολουθείται έχει σαν στόχο να δώσει την ευκαιρία στον αγοραστή να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το μοντέλο για το οποίο ενδιαφέρεται.

Daihatsu: H Agripan SA συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες που προσφέρουν αυτοκίνητα δοκιμών για το κοινό επι μονίμου βάσεως. Εφάρμοσε πολιτική ενθάρρυνσης διάθεσης αυτοκινήτων δοκιμών σε κάθε έκθεση της σε όλη την χώρα προσφέροντας τα οχήματα αυτά στους συνεργάτες σε ελκυστικές τιμές και ευνοϊκούς όρους πληρωμής. Τα οχήματα δοκιμών περιλαμβάνουν όλα τα προσφερόμενα μοντέλα Daihatsu, Cuore, Sirion, Charade , και Terios. Όσοι υποψήφιοι πελάτες επιθυμούν επικοινωνούν με τα κεντρικά ή τις εκθέσεις και κλίνουν ραντεβού για να δοκιμάσουν το ή τα αυτοκίνητα που επιθυμούν. Η ίδια πολιτική εφαρμόζεται παράλληλα και στα επαγγελματικά Mahindra Goa Pick Up μονοκάμπινα και διπλοκάμπινα 4χ2 ή 4χ4. Έχοντας εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία των οχημάτων της διοργανώνει και εκδηλώσεις δοκιμαστικής οδήγησης σε εκθεσιακούς χώρους και τοπικές εκδηλώσεις προσφέροντας την δυνατότητα δοκιμής όλων των οχημάτων στο ευρύ κοινό.

Honda/ Mitsubishi: Είναι διαθέσιμα όλα τα μοντέλα που λανσάρουμε και διατίθενται στο κοινό για test drive. Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, σε μια από τις εκθέσεις μας, μπορεί ο πελάτης να δοκιμάσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί.

Nissan: Συνήθως σε κάθε μας έκθεση καλύπτουμε τα περισσότερα εμπορικά μοντέλα της εταιρίας μας που είναι διαθέσιμα για test drive. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, στις εκθέσεις μας και να ζητήσουν τη δοκιμή κάποιου μοντέλου.

Opel: H Opel ήταν από τις πρώτες μάρκες που εφάρμοσε αυτή την προδιαγραφή ποιότητας στο δίκτυο των διανομέων της. Όλοι οι διανομείς της διαθέτουν τουλάχιστον τα βασικά μοντέλα για δοκιμαστική οδήγηση και η γκάμα εμπλουτίζεται πάντα με την είσοδο των νέων μοντέλων κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματός τους. Ο αριθμός και τα μοντέλα ποικίλουν από διανομέα σε διανομέα και η διαδικασία είναι απλή, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη, είτε μέσω του site της Opel, www.opel.gr, είτε μέσω του εκάστοτε διανομέα, με τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, είτε απευθείας με τη φυσική παρουσία του πελάτη σε κάποιον διανομέα. Απαραίτητη προϋπόθεση ισχύουσα άδεια οδήγησης και η αστυνομική ταυτότητα. Ο χρόνος της δοκιμαστικής οδήγησης καθορίζεται από τον εκάστοτε Διανομέα σε συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο, ανάλογα με τη ζήτηση του μοντέλου. Η Opel θεωρεί πολύ σημαντική την οδηγική εμπειρία και υποστηρίζει κεντρικά την ενέργεια αυτή.

Seat: Στο επίσημο δίκτυο της Seat Τεχνοκάρ υπάρχουν διαθέσιμα για test drive όλα τα αυτοκίνητα της τρέχουσας γκάμας. Ο πελάτης που επιθυμεί να κάνει test drive σε κάποιο από τα μοντέλα Seat μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του μέσω της ιστοσε

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις 6thGear