Carolina Vergnano: Εύκολη απόφαση η συνεργασία μας με την Coca – Cola Tρία Έψιλον

06:47 10/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

 Η Coca-Cola Τρία Έψιλον άνοιξε ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο στην κατηγορία του καφέ, καλωσορίζοντας στο χαρτοφυλάκιό της τον κορυφαίο ιταλικό καφέ “Caffè Vergnano”.

Όπως τόνισε η ίδια η εταιρεία, η προσθήκη του Caffè Vergnano ενδυναμώνει την ευελιξία του χαρτοφυλακίου της, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του οράματός της να αποτελεί συνεργάτη επιλογής για τους πελάτες της, 24/7.

Ο Caffè Vergnano αντιπροσωπεύει τον αυθεντικό ιταλικό espresso,

με περισσότερα από 140 χρόνια ιστορίας, έχοντας πάντα στον πυρήνα του αξίες όπως η κληρονομιά, η ποιότητα, η βιωσιμότητα, το πάθος και η κομψότητα. Παράγεται από μία ιταλική οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1882 και έδρα τη Santena στην Ιταλία, που προσφέρει τον αυθεντικό Ιταλικό espresso σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 140 χρόνια.

Στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ζητήσαμε από την Carolina Vergano, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Caffè Vergnano να μας εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την ίδια και την οικογένειά της να λάβει την συγκεκριμένη απόφαση αλλά και το αν υπήρξαν προκλήσεις από το γεγονός ότι μια οικογενειακή επιχείρηση ένωσε τις δυνάμεις της με ένα πανίσχυρο brand όπως αυτό της Coca-Cola. 

«Ήταν μια απόφαση πολύ πιο εύκολη από όσο φαντάζεστε», μας εξομολογήθηκε. «Με την Coca-Cola Τρία Έψιλον μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα, οπότε η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά αρμονική. Εμείς, λειτουργούμε με πυρήνα την οικογένεια. Αποφασίζουμε όλοι μαζί. Σκεφτείτε ότι η μητέρα μου, που δεν συμμετέχει στην εταιρεία, είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις (σ.σ. χαμογελάει, προφανώς αστειευόμενη). Και φυσικά και εκείνη, και όλοι μας, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι».

Αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, η κυρία Vergano είχε απαντήσει νωρίτερα στο πλαίσιο της αρχικής της τοποθέτησης, τονίζοντας: «Η ελληνική αγορά ήταν πάντα πολύ σημαντική και αγαπητή σε εμάς. Τώρα, χάρη στη συνεργασία με την Coca–Cola Τρία Έψιλον, αισθανόμαστε ισχυρότεροι σε σχέση με τις αναπτυξιακές μας φιλοδοξίες. Συνδυάζοντας την εμπειρία, το δίκτυο και την τεχνογνωσία της Coca–Cola Τρία Έψιλον, με την κληρονομιά του καφέ, τα διακεκριμένα προϊόντα και τη βαθιά γνώση του κλάδου, συνθέτουμε τα κατάλληλα εφόδια για να επιταχύνουμε την επέκτασή μας και να φέρουμε τον αυθεντικό espresso μας στους Έλληνες καταναλωτές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση έγινε σε ένα ιστορικό κτήριο της Λεωφόρου Βασ. Αμαλίας, το οποίο μάλιστα θύμισε στην κυρία Vergano το σπίτι στο οποίο η οικογένειά της ζούσε όταν ξεκίνησαν την εταιρεία τους πριν από περίπου 140 χρόνια, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία συνοδεύτηκε και από μία βιωματική ξενάγηση και γευστική δοκιμή του Caffè Vergnano ήταν αισθητή η δέσμευση της ιταλικής εταιρείας στις αξίες την οικογένειας, των ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων στις γυναίκες αλλά και του σεβασμού προς τους παραγωγούς και το περιβάλλον. 

Keywords
Τυχαία Θέματα