DRAGONS’ DEN GREECE: Ρεκόρ επενδύσεων και προϊόντα…«έκπληξη» στο χθεσινό επεισόδιο

11:46 11/3/2023 - Πηγή: Emea.gr

Οι τηλεθεατές  του DRAGONS’ DEN GREECE, του πρώτου επιχειρηματικού show της ελληνικής τηλεόρασης που προβάλλεται από την τηλεόραση του ANT1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη περίμεναν το 6ο επεισόδιο για να μάθουν τι θα γίνει τελικά με τον Πολ Ευμορφίδη. Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε δει τον επιχειρηματία να φεύγει εκνευρισμένος από το πλατό δηλώνοντας ότι αποχωρεί από την εκπομπή. Ωστόσο, χθες τον είδαμε να επιστέφει ζητώντας συγνώμη για τη συμπεριφορά του, με τον Χάρη Βαφειά να του απαντά πως «μπορεί να τρελάνει

και ψυχολόγο»! Εκτός από τη μεγάλη επιστροφή του Πολ στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε προϊόντα – έκπληξη, τα οποία έγιναν αμέσως viral  αλλά και νέο ρεκόρ επενδύσεων, οι οποίες έφτασαν τις 150.000 ευρώ.

Στους μεγάλους νικητές του επεισοδίου ήταν τα αδέρφια Μαντά με μια πρωτοποριακή συσκευή για κατοικίδια. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη, ο Παναγιώτης και η Μαρία Μαντά παρουσίασαν μπροστά στους dragons το Mcbed, μία συσκευή GPS και actinity tracker για κατοικίδια και παραγωγικά  ζώα. Τα αδέρφια Μαντά ζήτησαν 30.000 ευρώ για το 5% της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα στο StartupperGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα