Flexfin: Ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ ο τζίρος χρηματοδοτημένων τιμολογίων

16:33 25/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

H Flexfin ΜΑΕ, η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία factoring (διαχείρισης και προεξόφλησης επιχειρηματικών απαιτήσεων)στην Ελλάδα, ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια ευρώ τζίρο σε χρηματοδοτημένα τιμολόγια από την ίδρυσή της. Το πρωτοπόρο χρηματοδοτικό ίδρυμα ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό να καλύψει ένα σημαντικό χρηματοδοτικό κενό στην ελληνική αγορά.

Μέσω της προεξόφλησης τιμολογίων και επιταγών ενισχύει τη

ρευστότητα των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που πωλούν προϊόντα ή προσφέρουν υπηρεσίες με πίστωση, επιταχύνοντας την ανάπτυξή τους. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, Flip (Flexible Invoice Platform), που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την ομάδα της Flexfin οι καθημερινές συναλλαγές ολοκληρώνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα ακόμη ορόσημο στην ανάπτυξη της εταιρείας που επαληθεύει ότι, μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει προσηλωθεί στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Καταδεικνύει, επίσης, τις μεγάλες δυνατότητές της στη διαχείριση επιχειρηματικών απαιτήσεων μέσω των τεχνολογικών εφαρμογών που έχει αναπτύξει.

O κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Flexfin MAE, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, καλύπτοντας τα εμπορικά πιστωτικά τους ανοίγματα. Πέρσι τέτοια εποχή ανακοινώναμε την υπέρβαση των 100 εκατομμυρίων ευρώ σε τζίρο χρηματοδοτημένων τιμολογίων, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας. Τα επόμενα 100 εκατομμύρια επιτεύχθηκαν σε λιγότερο από ένα έτος. Με πυξίδα τις ανάγκες των πελατών μας και όχημά μας την τεχνολογία, ευελπιστούμε στην περαιτέρω ενίσχυση του ρυθμού ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου μας».

Keywords
Αναζητήσεις
flexfin-xeperase-ta-200-ekat-evro-o-tziros-chrimatodotimenon-timologion.htm
Τυχαία Θέματα