H Nespresso στο Φεστιβάλ Καννών, μύησε celebrities στον…Freddo!

16:07 24/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

H καλοκαιρινή σεζόν για τη Nespresso ξεκίνησε με μια αναζωογονητική εμπειρία κρύου καφέ εμπνευσμένη από το California Dream. H νέα καμπάνια παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Καννών, στο οποίο η Nespresso είναι στρατηγικός συνεργάτης τα τελευταία 11 χρόνια.

Στη

φημισμένη Nespresso Plage της Croisette, η Nespresso υποδέχτηκε διεθνείς καλεσμένους για να απολαύσουν τις νέες ποικιλίες κρύου καφέ σε ένα άκρως καλιφορνέζικο σκηνικό.

Στο exclusive California summer party, διασημότητες από όλο τον κόσμο όπως η Julia Garner (γνωστή από τα Inventing Anna και Ozark), Simone Ashley (Sex Education, Straight Outta Compton), Ed Westwick (Gossip Girl και Snatch), συναντήθηκαν για να απολαύσουν κρύες συνταγές καφέ Nespresso εμπνευσμένες από το ανέμελο καλιφορνέζικο καλοκαίρι. Εκεί βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά ως καλεσμένη της Nespresso Hellas.

Η νέα συλλογή της Nespresso για κρύο καφέ εμπνέεται από το καλλιτεχνικό και δραστήριο lifestyle της Καλιφόρνια, προσφέροντας στους καταναλωτές στιγμές απόδρασης όπου κι αν βρίσκονται. Το California Dream είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε το καλοκαίρι, εκτιμώντας τις καθημερινές στιγμές με έναν freddo καφέ Nespresso αξέχαστης γεύσης και ποιότητας! Με εκλεκτές ποικιλίες ιδανικές για συνταγές με πάγο, ήρθε η ώρα για όσους αγαπούν τον κρύο καφέ να παρασυρθούν σε ένα καλιφορνέζικο όνειρο.

Ακολουθήστε το @nespresso και το @nespresso.gr για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα της Nespresso από τις Κάννες.

Καταλαβαίνει κανείς πως αφενός πως η Nespresso Plage, απέκτησε ένα Californian Dream Pop-Up Installation ενώ και δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών όπως με την Βίκυ Καγιά, την οποία βλέπουμε με ένα μάξι αέρινο διάφανο φόρεμα με γεωμετρικά μοτίβα και από μέσα φορούσε ένα σκουρόχρωμο μαγιό ελληνικής εταιρείας παραγωγής, ενώ ολοκλήρωσε το look με πέδιλα και βραδινή τσάντα.

Keywords
Αναζητήσεις
h-nespresso-sto-festival-kannon-myise-celebrities-stonfreddo.htm
Τυχαία Θέματα