Huawei: Κέρδισε το βραβείο “Best Enterprise Wi-Fi Network 2023”

14:56 8/11/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Wireless Broadband Alliance (WBA) ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές των 11ων WBA Industry Awards, με τις σημαντικότερες καινοτομίες και επιτεύγματα από όλο το οικοσύστημα του Wi-Fi. Οι νικητές των βραβείων ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Wireless του WBA, στο Porte de Versailles στο Παρίσι μεταξύ 23 και 26 Οκτωβρίου 2023. Οι υποβολές των βραβείων κρίθηκαν από μια ανεξάρτητη ομάδα κορυφαίων αναλυτών και ειδικών του κλάδου.

Η Huawei

κέρδισε το βραβείο ” Best Enterprise Wi-Fi Network 2023″ στα Βραβεία Wireless Broadband Alliance (WBA) 2023 για την λύση δικτύου AirEngine Wi-Fi 7. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας προμηθευτής Wi-Fi 7 κερδίζει το βραβείο, αντανακλώντας το πόσο σημαντικά έχουν αναγνωριστεί τα δίκτυα Huawei AirEngine Wi-Fi 7 από τους παγκόσμιους χρήστες επιχειρήσεων.

Το βραβείο ” Best Enterprise Wi-Fi Network 2023″ από την WBA είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην βιομηχανία Wi-Fi. Μια ανεξάρτητη επιτροπή κορυφαίων ειδικών της βιομηχανίας, αναλυτών και δημοσιογράφων πραγματοποίησε μια αυστηρή αξιολόγηση που καλύπτει την καινοτομία της λύσης, την εμπειρία των πελατών και τις οικολογικές δυνατότητες, όπου τελικά επιλέγουν μόνο μία λύση για το βραβείο. Η διάκριση σηματοδοτεί την ευρεία αναγνώριση των καινοτόμων ιδεών, των εφαρμογών πεδίου και της ηγεσίας των προϊόντων AirEngine Wi-Fi της Huawei.


Ο Tiago Rodrigues, CEO της WBA, δήλωσε: «Το νέο AP Wi-Fi 7 της Huawei παρουσιάζει πολλές καινοτομίες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της έξυπνης ρύθμισης κεραιών, της δυναμικής εναλλαγής των ζωνών 5GHz και 6GHz, της εκτεταμένης υποδομής backhaul/τροφοδοσίας και των δυνατοτήτων ανίχνευσης IoT για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις κυκλοφορίας σε πολλά σημεία επιχειρήσεων. Οι εξαιρετικές τεχνικές καινοτομίες που παρουσιάστηκαν στην εγκατάσταση Wi-Fi 7 στο Shenzhen Talent Institute μπορούν να κλιμακωθούν σε άλλα σημεία επιχειρήσεων υψηλών απαιτήσεων σε όλο τον κόσμο μέσω της παγκόσμιας παρουσίας της εταιρείας».

Keywords
Αναζητήσεις
huawei-kerdise-to-vraveio-best-enterprise-wi-fi-network-2023.htm
Τυχαία Θέματα