NBG Pay, Εθνική Τράπεζα και EPSILONNET: Λύσεις All in One και Digital ταμειακής

14:45 17/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILONNET προχωρούν σε συνεργασία με σκοπό τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις AllinOne και e-commerce.

Η NBG Pay, έχοντας ήδη συμπληρώσει τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας της προσφέροντας καινοτόμες fintech λύσεις

για κάθε επιχείρηση, επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες, με στόχο τη σταδιακή ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων για επιχειρήσεις, παρέχοντας ασφαλείς λύσεις πληρωμών, ταχύτητα και ευελιξία.

Η στρατηγική συμφωνία με τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο Όμιλο EPSILONNET, αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο διευρυμένο φάσμα καινοτόμων λύσεων στον τομέα των πληρωμών.

Η πρώτη λύση με την ονομασία EPSILONALLinONE (PAXedition) έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, και περιλαμβάνει:

τη cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης EpsilonSmart,τις υπηρεσίες Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, EpsilonDigital,τη συσκευή POS με λειτουργικό android, PAX 920 Pro καιτις απαραίτητες υπηρεσίες διασύνδεσης, ενεργοποίησης και υποστήριξης.

Με το EPSILONALLinONE ο τελικός χρήστης μπορεί να τιμολογεί, να εισπράττει και να εκδίδει αποδείξεις από μία μόνο συσκευή και με 3 απλά βήματα.

Με την παραπάνω λύση, η επιχείρηση συμβάλλεται με την NBG Pay, ώστε να αποδέχεται συναλλαγές με κάρτες πληρωμών (σύμβαση acquiring business). Η διαδικασία εγγραφής (onboarding) του πελάτη στη σύμβαση acquiring business και στα συστήματα της NBGPay πραγματοποιείται με την αρωγή της Εθνικής Τράπεζας και την αξιοποίηση τόσο των ψηφιακών υποδομών όσο και του δικτύου των Καταστημάτων της.

Keywords
Αναζητήσεις
nbg-pay-ethniki-trapeza-kai-epsilonnet-enarxi-diathesis-lyseon-all-in-one-kai-digital-tameiakis.htm
Τυχαία Θέματα