Nova: Ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης το πρώτο εξάμηνο 2023

15:41 20/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Όπως ανακοίνωσε, σήμερα, η διοίκηση της NOVA έχει υλοποιήσει επενδύσεις 400 εκατομμυρίων ευρώ στα δίκτυα, στο περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης και στο δίκτυο λιανικής, υλοποιώντας έτσι κομμάτι από το επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους 2 δις. ευρώ

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της NOVA, Παναγιώτη Γεωργιόπουλο κατά το διάστημα του πρώτου 6μήνου του 2023, η NOVA

είχε το μεγαλύτερο μερίδιο νέων συνδρομητών σε σχέση με τους άλλους παρόχους σε συνδέσεις Κινητής Τηλεφωνίας και Συνδρομητικής Τηλεόρασης.

Παράλληλα ο Μιχάλης Αναγνωστάκος CMO της εταιρείας ανακοίνωσε το λανσάρισμα 5G τηλεφώνου με το το brand της NOVA σε συνεργασία με τη ZΤΕ, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της NOVA.

Από τα στοιχεία που μας έδωσε η NOVA το σύνολο της αγοράς κινητής τηλεφωνίας μεγάλωσε στο πρώτο εξάμηνο κατά 76.600 νέες συνδέσεις (market net ads) και από αυτές οι 76.000 έγιναν νέες συνδέσεις στην NOVA. Έτσι στο τέλος του πρώτου εξαμήνου η αγορά κινητής τηλεφωνίας διαμορφώνεται 14,8 εκατομμύρια συνδέσεις με την NOVA να έχει μερίδιο 21,6% με 3,2 εκατομμύρια συνδέσεις.

Όσο για την συνδρομητική τηλεόραση οι καθαρές νέες συνδέσεις του πρώτου εξαμήνου ήταν 63.000 εκ τον οποίων οι 38.000 έγιναν στην NOVA αυτό σημαίνει 60 μερίδιο στις νέες συνδέσεις του 6μήνου.

Η 5G τηλεφωνική συσκευή που ανακοίνωσε η NOVA παράγεται από την ZTE και έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά που θα τα ζήλευαν αρκετά ακριβότερες συσκευές. Η συσκευή θα πωλείται από το δίκτυο καταστημάτων της NOVA στην τιμή των 165 ευρώ και θα έχει 3 χρόνια εγγύηση. Επιπλέον θα παρέχεται δωρεάν με νέα σύνδεση στα προγράμματα unlimited.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOVA κ. Γεωργιόπουλος στο κομμάτι των οπτικών ινών η εταιρεία δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο ιδιωτικό δίκτυο της εταιρείας όπου θα φτάσει της 250 χιλιάδες συνδέσεις στο τέλος του 2023 και η πρόβλεψη για το 2024 είναι να φτάσει τις 500 χιλιάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα