PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024- Run Smile Repeat: Την Κυριακή οι αγώνες δρόμου είναι για καλό σκοπό

18:28 16/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Λίγες ημέρες απομένουν για το «PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024- Run Smile Repeat», τους πρώτους Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με την τεχνική επιμέλεια της RUNAWAY και σε συνεργασία με τον 8 φορές Πανελλήνιο

Πρωταθλητή διάθλου Γρηγόρη Σκουλαρίκη, με σκοπό τη στήριξη του έργου του Make-A-Wish Ελλάδος.

Δρομείς, αθλητές, αθλούμενοι και απλοί πολίτες κάθε ηλικίας, θα συγκεντρωθούν αυτήν την Κυριακή 19 Μαΐου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά, για να τρέξουν σε μία καταπράσινη διαδρομή, με σκοπό να ενισχύσουν το σημαντικό έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές σε αγώνες δρόμου, τριάθλου και διάθλου, στο οποίο έχει αναδειχθεί 8 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής, θα είναι εκεί για να οδηγήσει την «κούρσα» του αγώνα και τους συμμετέχοντες μέσα από την πολύτιμη εμπειρία του. Τον νέο αθλητικό φιλανθρωπικό θεσμό της PepsiCo Hellas, θα τιμήσουν με την παρουσία και συμμετοχή τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Ξυπολυτάς Βασίλης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Κηφισιάς, κα. Λίλα Δραγώνα και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Πολιτείας και φορέων.

Τι θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου; Τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή τα αθλητικά σου! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν η PepsiCo Hellas και η RUNWAY. Κατά την άφιξή σου, θα παραλάβεις από τη γραμματεία φάκελο με τον αριθμό σου, τσιπ χρονομέτρησης, τσαντάκι και t-shirt. Η PepsiCo Hellas θα είναι φυσικά δίπλα σου σε κάθε βήμα της διαδρομής, αφού θα προσφέρονται φυσικό μεταλλικό νερό Eonio Loutraki και Gatorade, για ένα δροσιστικό διάλειμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και δύναμη.

Στο τέλος της διαδρομής, κάθε δρομέας θα παραλάβει αναμνηστικό μετάλλιο για τη συμμετοχή και συνεισφορά του στον σημαντικό αυτό σκοπό, ενώ τα αγαπημένα snacks και beverages της PepsiCo Hellas, Lay’s, Cheetos, Doritos, Pepsi, Lipton και Ήβη Go, θα περιμένουν τους συμμετέχοντες για μία απολαυστική επιβράβευση, μαζί με πολλές ακόμη εκπλήξεις, μετά την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων των νικητών των αγώνων!

Το πρόγραμμα του «PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024- Run Smile Repeat» περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές:

• 08.30: Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. για δρομείς 18 ετών και άνω (με χρονομέτρηση)
• 10.00: Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. για δρομείς 12 ετών και άνω (με χρονομέτρηση)
• 10.15: Παιδικό Αγώνα Δρόμου 500 μ. (6-11 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση)
• 11.00: Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1.000 μ. (12-14 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση)

Keywords
Αναζητήσεις
pepsico-gives-back--kifissia-2024--run-smile-repeat-tin-kyriaki-oi-agones-dromou-einai-gia-kalo-skopo.htm
Τυχαία Θέματα