Samsung: Αναδεικνύει 15 Startups του C-Lab

12:58 2/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Νέα καινοτόμα projects, που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος C-Lab, θα παρουσιάσει στη φετινή έκθεση CES η Samsung Electronics Co.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης που θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου, η Samsung θα αναδείξει 15 startups και projects – τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει παρουσιάσει η εταιρεία μέχρι

σήμερα – στο Eureka Park, Venetian Expo στο Λας Βέγκας, τον κύριο εκθεσιακό χώρο για startups.

Η φετινή CES, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερες από 1.000 startups και να προσελκύσει 130.000 και πλέον επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στελέχη επιχειρήσεων, επενδυτές και ΜΜΕ. Η Samsung αναμένει από τις νεοφυείς επιχειρήσεις του C-Lab να αξιοποιήσουν τη συμμετοχή τους στην έκθεση για να αξιολογήσουν την απόκριση της παγκόσμιας αγοράς στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να «τεστάρουν» τη δυνατότητα επίτευξης των επιχειρηματικών τους σχεδίων και να συναντηθούν με επενδυτές.

«Ο στόχος του προγράμματος C-Lab είναι να αποτελέσει μια αναβαθμισμένη πλατφόρμα την οποία οι startups αξιοποιούν για να αναπτυχθούν και να ανθίσουν επιχειρηματικά», δήλωσε ο Pilgyu Jeon, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Κέντρου Δημιουργικότητας & Καινοτομίας της Samsung Electronics και πρόσθεσε: «Η CES αποτελεί το ιδανικό μέρος για αυτές τις συναρπαστικές εταιρείες, ώστε να δείξουν στους μεγάλους τεχνολογικούς παίκτες ότι ανήκουν στην παγκόσμια σκηνή».

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις του C-Lab κερδίζουν 23 Βραβεία Καινοτομίας CES 2024

Τον Νοέμβριο του 2023, η Consumer Technology Association (CTA) ανακοίνωσε τους νικητές των Βραβείων Καινοτομίας CES 2024, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου για την Καλύτερη Καινοτομία. Έργα από το πρόγραμμα C-Lab έλαβαν ένα Βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας και 22 Τιμητικά Βραβεία Καινοτομίας.

Η Samsung παρέχει στις startups του C-Lab την τεχνογνωσία για να διακριθούν στα Βραβεία Καινοτομίας CES αλλά και την υποστήριξη να αναπτυχθούν στη διεθνή αγορά. Στη CES 2024, 16 startups του C-Lab Outside έλαβαν Τιμητικό Βραβείο Καινοτομίας. Όσον αφορά στις νεοφυείς επιχειρήσεις C-Lab Spin-off, ένα έργο κέρδισε Βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας και τέσσερα έλαβαν Τιμητικά Βραβεία.

Keywords
Αναζητήσεις
samsung-anadeiknyei-15-startups-tou-c-lab.htm
Τυχαία Θέματα