Search Magic: Νέα πανελλαδική έρευνα για το e-commerce SEO

20:58 17/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Νέα πανελλαδική έρευνα ανακοίνωσε η Search Magic, εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO, με τίτλο: «Το SEO και η ελληνική αγορά» και προσκαλεί όλους όσους απασχολούνται στον τομέα του e-commerce, να λάβουν μέρος.

Πόσο σημαντικό είναι το Search Engine Optimization (SEO) για την λειτουργία ενός e-commerce store; Ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι ενός site στην Ελλάδα

και πόσο χρόνο χρειάζεται μία στρατηγική SEO για να αποδώσει;

H σύγχρονη ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και έχει θέσει νέες ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, το SEO αναδεικνύεται ως κρίσιμος παράγοντας για την απόδοση και την επιτυχημένη παρουσία ενός website.

Σκοπός της έρευνας είναι να γίνει κατανοητή η θέση που κατέχει το SEO στην ελληνική αγορά των e-commerce stores, να διαπιστωθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίεςτουe-commerceαλλά και να εξεταστούν οι επιχειρηματικοί στόχοι που θέτουν οι ελληνικές online επιχειρήσεις.

Στην συνέχεια η ομάδα της Search Magic θα προχωρήσει σε ανάλυση των αποτελεσμάτων, με στόχο να παρέχει αξιόπιστες κατευθυντήριες γραμμές που θα ωφελήσουν τους επαγγελματίες του ecommerce στην προσπάθεια τους για συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία.

H Άννα Μοραγλή, SEO consultant και Founder της Search Magic, έχει συμμετάσχει τα τελευταία 8 χρόνια σε περισσότερα από 20 συνέδρια και ημερίδες, στα οποία έχει πραγματοποιήσει ομιλίες για το e-commerce SEO, τα εργαλεία που χρησιμοποιεί, καθώς και την σημασία που έχει το SEO για την επιτυχημένη πορεία ενός ecommerce store.

Η ίδια δηλώνει σχετικά με την διεξαγωγή της έρευνας: «Είμαι ενθουσιασμένη, για την δημιουργία της συγκεκριμένης έρευνας, η οποία αποτελεί μία ευκαιρία για εμάς αλλά και για όσους εργάζονται στον τομέα του e-commerce, να ανακαλύψουμε το πως σκέφτεται και λειτουργεί ένας εργαζόμενος ή ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος».

Αν εργάζεστε στον τομέα του e-commerce λάβετε μέρος στην έρευνα εδώ και να μπείτε στην κλήρωση για μία δώρο-επιταγή αξίας 250€.

Η έρευνα θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024.

Keywords
Αναζητήσεις
search-magic-nea-panelladiki-erevna-gia-to-e-commerce-seo.htm
Τυχαία Θέματα