Sniper: Για «σαφάρι» στην Αφρική ο Όμιλος Mytilineos

08:14 3/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Όμιλος Mytilineos: Για «σαφάρι» στην Αφρική!

Τη σημασία που αποδίδει στην παρουσία της Αφρικής στο δυναμικά αναδυόμενο διεθνές ενεργειακό τοπίο είχε για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα να διατυπώσει ο Όμιλος Mytilineos, έχοντας σημαντική παρουσία στην διεθνή έκθεση Africa Energy Forum 2023 που έλαβε χώρα προ ημερών στο Ναιρόμπι της Κένυας. Μάλιστα, στελέχη της είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν εκτενώς

στο ιδιαίτερα πλούσιο πορτφόλιο προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, και δη σε σχέση με τις ανάγκες των επιχειρήσεων και κατοίκων της Αφρικανικής Ηπείρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δημήτρης Ορφανός, Head of Smart Solutions συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με τίτλο: «Tackling Intermittency Issues in Africa Through Renewables», ενώ η Μαριάννα Γαβριήλ, West Africa Director σε αντίστοιχη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας που τιτλοφορούνταν ως: «Balancing Gas in Africa’s Energy Transition».

Κοινή συνισταμένη της παρουσίας των δύο δυναμικών στελεχών  είναι η διαβεβείωση πως η Mytilineos θα εξακολουθήσει απρόσκοπτα να διασφαλίζει πρόσβαση σε βιώσιμη, οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη και σύγχρονη ενέργεια για όλους τους πολίτες, αναπτύσσοντας λύσεις που βασίζονται στις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές κάθε τομέα ξεχωριστά.

Welcome Pickups: Ετοιμάζει «βαλίτσες» για Βραζιλία

Την αχανή χώρα σειράς αντιθέσεων, τη Βραζιλία, και δη στις δυο μεγαλύτερες πόλεις της, το Ρίο Ντε Τζανέϊρο και το Σάο Πάολο, οι οποίες από τη μια τυγχάνουν να αποτελούν το δίπολο των κορυφαίων προορισμών για τους περίπου 3,5 εκατ. τουριστών που επισκέπτονται ετησίως τη χώρα και από την άλλη θεωρούνται ως εξαιρετικά πυκνο-κατοικημένες, επέλεξε να επεκταθεί η Welcome Pickups, αποτελώντας την 60η χώρα στην οποία διαθέτει -πλέον- παρουσία η ελληνική Travel / Tech Startup.

Η εταιρεία, που φιλοδοξεί να μετατρέψει την φαινομενικά απλή όσο και συνήθη διαδικασία παραλαβής επιβατών από τα αεροδρόμια σε παγκόσμιο επίπεδο σε value-driven ταξιδιωτικές εμπειρίες. Μάλιστα, η Welcome Pickups ήδη εξυπηρετεί 129 προορισμούς σε 60 χώρες, ενώ απώτερος στόχος της είναι το προαναφερθέν μέγεθος των προορισμών να ανέλθει σε 400 μέχρι το 2024. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία κατάφερε πέρυσι να προσθέσει 33 νέους προορισμούς, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύρια επιβάτες σε ετήσια βάση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως μόλις προ μηνός, περίπου, η Welcome Pickups εγκαινίασε τη λειτουργία και παροχή των υπηρεσιών της σε 4 νέες χώρες, τις Λιθουανία, Ισημερινό, Νεπάλ και Κατάρ στις πόλεις Βίλνιους, Κίτο, Κατμαντού και Ντόχα, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, διεύρυνε τις πόλεις που εξυπηρετεί στην Αίγυπτο, προσθέτοντας τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Σάρμ Ελ Σέϊχ, στους Κάϊρο και Χουργκάντα που ήδη σερβίριζε. 

«Ανοίγει» σε 25 ημέρας ο διαγωνισμός της ΚτΠ ύψους 3,72 εκατ. ευρώ

Σε ακριβώς 25 ημέρες έχει προγραμματιστεί να αποσφραγιστούν οι προσφορές για τον ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό σε σχέση με το έργο: «Παροχή Υπηρεσιών Λογιστικής και Διοικητικής Υποστήριξης της Κοινωνίας της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.»., προϋπολογισμού ύψους 3.000.000 ευρώ, δίχως ΦΠΑ ή αλλιώς 3.720.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, που διενεργεί η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) Μ.Α.Ε. Όσο για την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών, έχει οριστεί η 24η Ιουλίου 2023.

Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών λογιστικής και διοικητικής υποστήριξης στην Κοινωνίας της Πληροφορία Μ.Α.Ε. που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- εξειδικευμένες οικονομικές και λογιστικές υπηρεσίες, υποστηρικτικές υπηρεσίες του Τμήματος Λογιστηρίου, την δημοσιονομική παρακολούθηση και επιμέρους αναφορές σε σχέση με τον Προϋπολογισμό, την οικονομική παρακολούθηση έργων ΠΔΕ, καθώς επίσης και την υποστήριξη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας, του Τμήματος Προμηθειών, Δημοσίων Συμβάσεων και Διοικητικών Διαδικασιών της ΚτΠ Μ.Α.Ε.

Όλα αυτά εντός 1 έτους από την ημερομηνία ανάληψης εκτέλεσης του έργου, ενώ κάτι μας λέει πως με βάση το τίμημα και το περιεχόμενό του, η παρουσία των μεγάλων της συμβουλευτικής αγοράς θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη.

Keywords
Αναζητήσεις
sniper-gia-safari-stin-afriki-o-omilos-mytilineos.htm
Τυχαία Θέματα