Stoiximan: Κεντρικός χορηγός της Super League για επόμενα 2,5 χρόνια

Με μια σούπερ προσφορά, η Stoiximan κατάφερε να υπερκεράσει τον ανταγωνισμό και να γίνει ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας μας για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Super League έγινε δεκτή η απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα της στοιχηματικής εταιρείας, που προσέφερε 9,45 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια.

Έτσι, το

πρωτάθλημα της χώρας μας θα ονομάζεται πλέον Stoiximan Super League, σε μία εξέλιξη που θα φέρει «ζεστό» χρήμα στις ομάδες της Λίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση δεν ήταν απλή, αφού και η Novibet είχε καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια εξαιρετική πρόταση η οποία πρόσφερε 9.300.000 ευρώ για 2,5 χρόνια, περιλαμβάνοντας όμως και οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια από μέρους της, φτάνοντας στα 21 εκατ. ευρώ για 5,5 χρόνια.

Οι ομάδες της Super League δεν ήθελαν να δεσμευτούν για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά αποφάσισαν ομόφωνα να αποδεχτούν την πρόταση της Stoiximan. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων προκειμένου να επισημοποιηθεί το μεγάλο deal.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της προσφοράς από τη Stoiximan, αρκεί να σημειωθεί ότι το ποσό που θα μπει στα ταμεία της Λίγκας είναι περίπου διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα