Teight Hotel: Το πιο καινοτόμο ξενοδοχείο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

To Τeight Hotel είναι το νέο καινοτόμο ξενοδοχείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, που άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι, δημιουργώντας το δικό του αποτύπωμα στην έννοια της σύγχρονης Φιλοξενίας σε μια πολυεπίπεδη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη.

Βρίσκεται σε μια

εμβληματική γειτονιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, όπου ξεκίνησαν οι τάσεις μιας πρωτοποριακής κουλτούρας με επίκεντρο τη νυχτερινή ζωή, τη μουσική, την προτεραιότητα στην διαφορετικότητα και το avant guarde design, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα.

To Teight με το πρωτοποριακό του concept μυεί τους επισκέπτες του στη ψηφιακή εμπειρία, συστήνοντας τη σύγχρονη μορφή φιλοξενίας ενός ξενοδοχείου πόλης, που ενθαρρύνει δυναμικά το πνεύμα της υπερτοπικότητας.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη, το Teight Hotel εκφράζει όλο το ανήσυχο πνεύμα και την πολιτιστική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης μέσα από τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τις υπηρεσίες διαδραστικής τεχνολογίας, που θέτουν τις βάσεις για μια διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας. Η αισθητική των 45 δωματίων και του business lounge, ζωντανεύουν την κουλτούρα της πόλης μπροστά στους επισκέπτες, φέρνοντας τους άμεσα σε επαφή με τον πολιτισμό της.

Το αποκλειστικό για το Teight φωτογραφικό project του Γιάννη Μπουρνιά, που επιμελείται καλλιτεχνικά τους χώρους του ξενοδοχείου, θέτει τις βάσεις για το αφήγημα ενός επισκέπτη ως περιπλανώμενου στην πόλη, άνετα εξοικειωμένου με τους ρυθμούς της.
Τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια διακρίνονται για τις μοναδικές ανέσεις, τα μοντέρνα έπιπλα και τα πολυτελή μπάνια. Ενώ για τους business επισκέπτες, στον ημιώροφο του Teight βρίσκεται ένας ήσυχος και άνετος χώρος, διαθέσιμος να φιλοξενήσει μικρές εκθέσεις, εταιρικές παρουσιάσεις, διαλέξεις και επαγγελματικές συναντήσεις.

Η συνεργασία του Τeight με το εστιατόριο Moldee προσθέτει ακόμα περισσότερους λόγους, που το αναδεικνύουν ως το νέο meeting point της πόλης. Το Moldee είναι η πολυαναμενόμενη άφιξη στην τοπική γαστρονομική κουλτούρα. Η new age κουζίνα του συνδυάζει ελληνικές και μεσογειακές επιρροές με απροσδόκητους τρόπους. Στο τιμόνι του all day εστιατορίου, οι σεφ Βασίλης Μουρατίδης και Σοφοκλής Μαραγκουδάκης ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού που ακολουθεί τον ρυθμό της κάθε εποχής, ενσαρκώνοντας παράλληλα το δημιουργικό πνεύμα της πόλης.

Με γνώμονα την άνεση και μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, το Teight παρέχει μία ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν ψηφιακά λειτουργίες όπως check-in / check-out, πρόσβαση σε δωμάτια, προσωποποιημένες ειδοποιήσεις, καθώς και έλεγχο όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και παροχών, όπως προσαρμογή του φωτισμού των δωματίων, τη διαχείριση της τηλεόρασης, τη ρύθμιση του κλιματισμού.

Το Teight hotel αποτελεί το νέο απόκτημα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας διαχείρισης και συμβουλευτικής ξενοδοχείων, Trésor Hospitality, που διαχειρίζεται ήδη περισσότερα από 10 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας pre-opening και 360 management υπηρεσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα