The Matrix 5: Οι πρώτες πληροφορίες για την ταινία ορόσημο

12:09 5/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το The Matrix η ταινία ορόσημο της Warner Bros σε σκηνοθεσία και σενάριο των Αδελφων Wachowski (Λιλι και Λανα) "βγαίνει" ξανά στους κινηματογράφους . Αυτή την φορά βεβαία αξίζει να σημειώσουμε ότι την σκηνοθεσία για την ταινία δεν θα την αναλάβουν οι αδελφές ,η αγαπημένη ταινία επιστημονικής φανταρίας θα είναι η πέμπτη κατά σειρά. 

Την σκηνοθεσία του Matrix5 θα αναλάβει ο Drew Goddard ο οποίος ήταν υποψήφιος για Οσκαρ σεναρίου

για την ταινία «The Martian», Η σκηνοθέτις των προηγούμενων ταινιών Lana Wachowski θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία Matrix που δεν σκηνοθετήθηκε από τους Wachowski. 

Πληροφορίες λένε πως ότι είναι αβέβαιο αν θα συμμετάσχουν οι ηθοποιοί των προηγουμένων κύκλων Κιάου Ρίβς (Ο αγαπημένος Τόμας Άντερσον)  και Κάρι- Αν Μός (Η λατρεμένη Τρίνιτι). 

Το Matrix το 1999 έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στον κινηματογράφο , αλλά ειδικότερα στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, ανοίγοντας τον δρόμο για τρία sequels που πήγαν εξαιρετικά στο box office. Ωστόσο, το πιο πρόσφατο μέρος, The Matrix Resurrections, που κυκλοφόρησε το 2021 (18 χρόνια μετά το The Matrix Revolutions), δεν κατάφερε να αποδώσει στο box office, εν μέρει λόγω της ταυτόχρονης προβολής του στο HBO Max. Έφτασε τα 159 εκατ. δολάρια σε έσοδα με το budget του να είναι στα 190 εκατ. δολάρια. Παρά την αποτυχία αυτή κανείς δεν υποτιμά το υπέροχο σενάριο και την πρωτοποριακή σκηνοθεσία. 

Το Matrix5 είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, και η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. 

Είμαστε εν αναμονή για περισσότερες πληροφοριες , θα σας κρατάμε ενήμερους.

Keywords
Αναζητήσεις
the-matrix-5-oi-protes-plirofories-gia-tin-tainia-orosimo.htm
Τυχαία Θέματα