Ακόμα μια μαύρη μέρα, νεκρός 29χρονος φίλος της ΑΕΚ – 98 συλλήψεις

09:44 8/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν οδικώς στο ΟΑΚΑ παρά την απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών – καθώς τα ζευγάρια ΑΕΚ- Ντιναμό και Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ θεωρούνταν υψηλής επικινδυνότητας- όπου άφησαν τα αυτοκίνητά τους μάλλον στον περίβολο χώρο του ΟΑΚΑΕΛΑΣ λέει στην Αττική Οδό), όπου ενώθηκαν με μερίδα Ελλήνων οπαδών

(οι ίδιες πληροφορίες λένε του Παναθηναϊκού) και από εκεί πήγαν στον σταθμό Ειρήνη από όπου πήραν τον ηλεκτρικό για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι χούλιγκαν της Ντιναμό ταξίδεψαν 1.500 χιλιόμετρα οπλισμένοι σε έναν αγώνα που δεν είχαν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν και σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, υπό την διακριτική παρακολούθηση της Αστυνομίας. Σωτήρια υπήρξε η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ η οποία παρενέβη 25 λεπτά νωρίτερα από την Αστυνομία! Σε 10 λεπτά βρέθηκαν στο σημείο οι οργανωμένοι της ΑΕΚ (και η Αστυνομία σε 35), όπου έσωσαν άλλους φίλους της ΑΕΚ κάθε ηλικίας, που δέχτηκαν την επίθεση την ώρα που έτρωγαν ή έπιναν καφέ.

Οι τραυματίες είναι 8. Πρόκειται για τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι, εκτός ενός 60χρονου Έλληνα που υπήρξε θύμα της επίθεσης. Ο ένας Κροάτης νοσηλεύεται με σπασμένα πόδια. Ένα ανήλικο κορίτσι, αν οι πληροφορίες είναι σωστές, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από πέτρα στο κεφάλι.

Δεν κρίνουμε για την ώρα σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε video και φωτογραφίες πλην ενός που δείχνει την πρώτη επίθεση εναντίον των προφανώς άοπλων φίλων της ΑΕΚ, καθώς δεν έχουμε σε όλα εικόνα των εμπλεκομένων. Απορία προκαλεί πως δεν θεωρήθηκαν απειλή 150 χούλιγκαν με μπαλακλάβα, ξύλα, στειλιάρια και ρόπαλα.

07.08.2023, AEK Athens vs BBB (Dinamo Zagreb), AEK run https://t.co/Fjy3xrlEmQ pic.twitter.com/GFU1DwWCj7

— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) August 7, 2023

Είναι ακόμα μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Αθλητισμό που θρηνεί έναν ακόμα νέο. Θα επανέλθουμε όταν έχουμε όσο το δυνατόν ασφαλείς πληροφορίες, όμως είναι βέβαιο πως αυτή η επίθεση και εφόσον διαπιστωθεί εμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού, δεν θα βγει σε καλό.

Keywords
Αναζητήσεις
akoma-mia-mavri-mera-nekros-22chronos-filos-tis-aek--96-syllipseis.htm
Τυχαία Θέματα