Ανδρέας Λοβέρδος: «Δηλώνω ριζοσπάστης κεντρώος πολιτικός, το ΠΑΣΟΚ αξίζει περισσότερα»

06:31 15/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι για μένα σαν να είναι η πρώτη φορά και μπαίνω στον προεκλογικό στίβο με το ίδιο κέφι, την ίδια δύναμη και την ίδια βαθιά πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ αξίζει τα περισσότερα». Αυτή η φράση του Ανδρέα Λοβέρδου περικλείει ολόκληρη την πολιτική του διαδρομή.

Πρώην υπουργός, νυν βουλευτής στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών και κορυφαίο στέλεχος του

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αγωνιστής, με ισχυρή άποψη, που δεν φοβάται να την εκφράσει, δηλώνει πανέτοιμος για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε επισήμανε ότι δεν είναι ώρα για συζητήσεις περί συνεργασιών, σημειώνοντας με έμφαση ότι «η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να αλώσει το Κέντρο, του οποίου αυθεντικός εκφραστής είμαστε εμείς».

Ο κ. Λοβέρδος, αναφέρθηκε χωρίς «περιστροφές» στο θέμα της Εύας Καϊλή, τονίζοντας ότι είχε «πολύ στενές φιλικές σχέσεις» μαζί της, «καυτηριάζοντας» παράλληλα, τη στάση που κράτησαν απέναντί της κάποιοι, μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση με το Κατάρ.

«Την φλερτάριζαν, της ζητούσαν χάρες και μετά έκαναν ότι δεν την γνώριζαν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, για την κα. Καϊλή.

Ακόμη, μίλησε και για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, στην οποία είναι ένας εκ των συνηγόρων του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, σχολιάζοντας την στάση που κρατά ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟ GOVNEWS.GR

Keywords
Τυχαία Θέματα