Αντίο Viva, καλημέρα More.com!

08:42 22/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Μια πλήρως ανανεωμένη όσο και ολοκληρωμένη ticketing πλατφόρμα εντός, μα και εκτός των συνόρων, μέσω της οποίας επιχειρεί να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο, περισσότερο πολυσυλλεκτικό, διαφοροποιημένο, απαιτητικό και σύγχρονο κοινό, φιλοδοξώντας να ενσωματώσει στους κόλπους της πολλαπλάσιους συνεργάτες προκειμένου να προσφέρει περισσότερες εκδηλώσεις, εμπειρίες, στιγμές και μέρη, λανσάρισε η Viva. Για την ακρίβεια, ξεχάστε το Viva.com και καλωσορίστε το more.com!

Πρόθεση των

ανθρώπων της Viva ήταν να σηματοδοτήσουν την διάθεση μιας ολοκληρωμένης ticketing πλατφόρμας, η οποία μεγαλώνει και αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή, η more.com ενσωματώνει κάτι παραπάνω από 3.500 συνεργάτες, τουλάχιστον 220.000 παραγωγές και περισσότερα από 34 εκατομμύρια εισιτήρια, φέρνοντας τους χρήστες-πελάτες πιο κοντά σε εκδηλώσεις κάθε είδους.

Όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, στόχος του more.com είναι να συνεχίσει να παρέχει στους χρήστες την απόλυτη εμπειρία στον κόσμο των εκδηλώσεων, κάνοντας τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων ακόμη πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή, επιτυγχάνοντας να τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εμπειρία που αναζητούν.

Εξάλλου, πρόθεση του more.com είναι να συνεχίσει να «πατά» στα βήματα που οδήγησε στην επιτυχημένη λειτουργία τη Viva, υιοθετώντας τα κύρια «συστατικά» της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή next level ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, η προσήλωσή τους εξακολουθεί να παραμένει στην παροχή κορυφαίων e-ticketing υπηρεσιών, άρτιας εξυπηρέτησης πελατών και πρόσβασης σε αμέτρητες εκδηλώσεις, με ποιότητα, ταχύτητα, ποικιλία, ευκολία και ασφάλεια.

 
Keywords
Αναζητήσεις
antio-viva-kalimera-morecom.htm
Τυχαία Θέματα