Χρήστος Στυλιανίδης: Έστειλε τις ευχές του ενόψει των εορτών

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, διεξήχθη η εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς, υπό την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη και του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση

που διεξήχθη και ευχήθηκε για τις μέρες των εορτών και τη νέα χρονιά, υγεία και ευτυχία.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «εδώ, στο Υπουργείο μας, οι ιδιαίτερες συνθήκες δουλειάς, οι προκλήσεις και συχνά η ένταση, πέρα από ισχυρούς υπηρεσιακούς δεσμούς, μοιάζουν συχνά με σχέσεις οικογενειακές», δηλώνοντας πως «οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα αντιμετωπιστούν με τη λογική της οικογένειας.

Εμείς, έτσι το βλέπουμε και οι εγκάρδιες ευχές μας, απευθύνονται σε εσάς, ακριβώς όπως σε δικούς μας ανθρώπους».

Επίσης, ο Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έστειλε τις ευχές ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων,  μετέβη, συνοδεία του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη στο Κέντρο Επιχειρήσεων (Κ.ΕΠΙΧ.) και στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ) του Αρχηγείου Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ.

Επίσης έδωσε τα συγχαρητήρια του στα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν αναγνωρίζοντας και τονίζοντας το ήθος και τον επαγγελματισμό τους.

Σημειώνεται ότι, στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» επίσης, ανώτατα και λοιπά στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. και ο Πρόεδρος της Λέσχης Λ.Σ.

Επιπλέον, τα στελέχη από την Υπηρεσία Μουσικής και τη Βυζαντινή Χορωδία του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα, επίσης έδωσε τη συμμετοχή της και η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Λιμενικού Σώματος.

Keywords
Αναζητήσεις
christos-stylianidis-esteile-tis-efches-tou-enopsei-ton-eorton.htm
Τυχαία Θέματα