Δολοφονία Κατσούρη: Εξελίξεις-βόμβα! Συνελήφθη Έλληνας οπαδός!

17:16 9/11/2023 - Πηγή: Emea.gr

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη Έλληνα οπαδού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα Zougla, ταυτοποιήθηκε το DNA του κατόχου του μαχαιριού που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη. Πρόκειται για άτομο που είναι γνωστό από

προηγούμενες υποθέσεις στις διωκτικές αρχές. Κατά τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία είναι αρκετά για να οδηγήσουν στην προφυλάκισή του.

Tο άτομο για το οποίο εκδόθηκε ένταλμα είναι ο Α.Δ. ο οποίος κατηγορείται πως ευθύνεται για οπαδικά επεισόδια στην πόλη του Βόλου. Επί της ουσίας δηλαδή μπλέκονται δυο διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν το ίδιο πρόσωπο. Επίσης αναφέρεται αρμοδίως πως το πρόσωπο αυτό φαίνεται σε φωτογραφία το βράδυ των επεισοδίων να βρίσκεται δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη και όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές ήταν οπλισμένος με σουγιά.

Τι συνέβη στον Βόλο το 2017

Το 2017 διεξήχθη ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Στην πεζογέφυρα του σταδίου σημειωθήκαν βιαιότατα επεισόδια και συνελήφθησαν οπαδοί και από τις δυο πλευρές. Μάλιστα τουλάχιστον 15 άτομα είχαν μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο. Εκείνο το απόγευμα συνελήφθη ο Α.Δ. Σχηματίστηκε δικογραφία, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και καταδικάστηκε. Κινητοποιήθηκαν λοιπόν οι αστυνομικές αρχές για τη σύλληψη του Α.Δ. προκειμένου να εκτίσει την ποινή του. Όπερ και εγένετο. Ειδικότερα, είχε καταδικαστεί σε 12μηνη φυλάκιση από το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πρωτοδικών Αθηνών η οποία εξέδωσε παραγγελία για φυλάκισή του στις φυλακές Ναυπλίου.

Η εμπλοκή του στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας

Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη ο Α.Δ. είχε δηλώσει πως βρισκόταν στη Φιλαδέλφεια πλησίον του δολοφονηθέντος Μιχάλη και ότι έφερε έναν σουγιά τον οποίο όμως έχασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Αυτός ο σουγιάς βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές με ίχνη αίματος. Μετά από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως το αίμα αυτό ανήκε στον Μιχάλη Κατσούρη. Πάνω στον σουγιά ιχνηλατήθηκε dna, προφανώς, του κατόχου. Αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες επιχειρείται η σύγκριση  του dna που βρέθηκε στον σουγιά με το dna του συλληφθέντος.

Keywords
Αναζητήσεις
dolofonia-katsouri-exelixeis-vomva-synelifthi-ellinas-opados.htm
Τυχαία Θέματα