Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Βρέθηκε DNA του σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν

Nέες σημαντικές πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την έρευνα της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με βάση τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, εντοπίστηκαν ίχνη DNA του δολοφονηθέντα Μιχάλη Κατσουρή σε μαχαίρι που ανήκει σε χούλιγκαν της Ντιναμό

Ζάγκρεμπ που έχει συλληφθεί για το συμβάν.

Στο κατατεθέν μαχαίρι ενός από τους Κροάτες χούλιγκαν, βρέθηκε σταγόνα με αίμα που ανήκει στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ωστόσο, εμφανίζεται μια πληροφορία που καθιστά πιο δύσκολη την έρευνα. Στο ίδιο μαχαίρι, βρέθηκε DNA και άλλου ανθρώπου και δεν μπορεί να διασταυρωθεί η αλληλουχία γεγονότων και να οδηγήσει στο πρόσωπο στο οποίο θα πρέπει να αποδοθούν κατηγορίες.

Επιπροσθέτως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, σημαντικά στοιχεία προκύπτουν από την εξέταση άλλου ανθρώπου που συνελήφθη αρχικά για την υπόθεση αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Φέρεται, συγκεκριμένα, να έχουν βρεθεί στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία όπως έγραφαν «γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη». Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε κατά συνέπεια τα τρία πρόσωπα θα κληθούν από τις Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις και πληροφορίες στην ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Keywords
Αναζητήσεις
dolofonia-michali-katsouri-vrethike-dna-tou-se-machairi-kroati-chouligkan.htm
Τυχαία Θέματα