Γ. Ψαριανός: «Δεν ανήκω στη ΝΔ αλλά στηρίζω Μητσοτάκη»

09:48 12/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2007. Επανεξελέγη στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και τον Μάιο του 2010 ανεξαρτητοποιήθηκε και μαζί με άλλους βουλευτές και στελέχη υπήρξε συνιδρυτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, με το ψηφοδέλτιο της οποίας επανεξελέγη βουλευτής Β Αθήνας στις εκλογές

του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Τον Ιούλιο 2014 ετέθη εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς και στη συνέχεια έγινε μέλος της Επιτροπής Διαλόγου στο Ποτάμι.

Στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015 επανεξελέγη βουλευτής της Β’ Αθήνας με Το Ποτάμι. Στις 21 Ιανουαρίου 2019 με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού κάνοντας λόγο για «αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και ήλπιζαν σε μας». Στις 7 Μαΐου 2019 ανακοινώθηκε η ένταξή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στο νότιο τομέα της Β’ περιφέρειας Αθηνών, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές του 2019.

Απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά, εργάστηκε ως δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός με εκπομπές καθημερινές από το 1987 ως το 2010 σε πολλούς σταθμούς.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, όχι μόνο ως αθλητής αλλά και ως ενεργός φίλαθλος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της εταιρίας λαϊκής βάσης φίλων της ΑΕΚ «ΕΝΩΣΗ 1924» και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Χειμαρρώδης και αυθεντικός μιλάει στο govnews.gr μεταξύ άλλων για τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το πολιτικό μέλλον ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς και για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο https://govnews.gr/

Keywords
Αναζητήσεις
g-psarianos-den-aniko-sti-nd-alla-stirizo-mitsotaki.htm
Τυχαία Θέματα