Η Alpha Bank φέρνει για 8η συνεχομένη χρονιά το Dine Athens

15:17 4/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το Dine Athens by Alpha Bank, το ετήσιο γαστρονομικό ραντεβού που οργανώνει η Τράπεζα σε συνεργασία με τη Mastercard, επιστρέφει ανανεωμένο από τις 4 έως τις 24 Μαρτίου 2024. Για όγδοη  χρονιά, η εκδήλωση δίνει στο αθηναϊκό κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας και
να

επωφεληθεί από προνομιακές τιμές.

Ο κατάλογος των εστιατορίων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση έχει διευρυνθεί σημαντικά, ξεπερνώντας τα 130, περιλαμβάνει όλα τα νέα ονόματα στον χώρο της εστίασης και μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη κουζίνας. Επιπλέον, στα πολλά παράλληλα events και masterclasses έχει προστεθεί η μοναδική ευκαιρία για ένα complimentary δείπνο δύο ατόμων σε εστιατόρια με αστέρι Michelin, συνθέτοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία ειδικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard.

Στα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Dine Athens by Alpha Bank, προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30, €60, καθώς και €80 ανά άτομο σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Ο θεσμός του Dine Athens by Alpha Bank στηρίζει και φέτος τους σκοπούς της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» για την καθημερινή ενίσχυση απόρων μέσω του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη». Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια και στις ειδικές εκδηλώσεις που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
i-alpha-bank-fernei-gia-8i-synechomeni-chronia-to-dine-athens.htm
Τυχαία Θέματα