Η EΛΟΠΥ φιλοξένησε τη συνέλευση των μελών του ευρωπαϊκού προγράμματος Biotrails

16:28 22/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) φιλοξένησε την ετήσια γενική συνέλευση των μελών του ευρωπαϊκού προγράμματος Biotrails, από τις 16 έως τις 18 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Biotrails είναι ένα έργο που στοχεύει στη δημιουργία γνώσης και στην ανάπτυξη εργαλείων που θα εμπνεύσουν και θα επιταχύνουν μετασχηματιστικές αλλαγές που σχετίζονται με τη βιοποικιλότητα στην κοινωνία. Το έργο αποβλέπει στην καλύτερη κατανόηση της σχέσης μεταξύ της κλιματικής αλλαγής, της βιοποικιλότητας και της κοινωνίας εξετάζοντας παράλληλα

και παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγές που αποσκοπούν σε ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον.

Στο έργο συμμετέχουν ερευνητικά ιδρύματα και παραγωγοί από την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, με την ΕΛΟΠΥ και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο να εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Το έργο Biotrails αποτελεί ένα βήμα προς μια κατεύθυνση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, στοχεύει να εμπνεύσει και να επιταχύνει τη μετασχηματιστική αλλαγή που σχετίζεται με τη βιοποικιλότητα στις αλυσίδες αξίας τεσσάρων επιλεγμένων παραγωγών αγαθών στις οποίες ανήκει και η Ιχθυοκαλλιέργεια.

Keywords
Αναζητήσεις
i-elopy-filoxenise-ti-synelefsi-ton-melon-tou-evropaikou-programmatos-biotrails.htm
Τυχαία Θέματα