Η Miele Hellas επίσημος χορηγός του βραβευμένου Navarino Challenge 2023

Η Miele, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, υποστήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως επίσημος χορηγός το Navarino Challenge που έλαβε χώρα στις 13-15 Οκτωβρίου, στο Costa Navarino και την Πύλο, στη Μεσσηνία. Η διοργάνωση για ενδέκατη χρονιά, ήταν αφιερωμένη στον αθλητισμό με στόχο

την προώθηση του υγιούς και αθλητικού τρόπου ζωής. 

Με τη διεξαγωγή άνω των 55 δραστηριοτήτων, περισσότερων από 20 Ολυμπιακών αθλημάτων αλλά και πολυάριθμων δραστηριοτήτων ευεξίας, το Navarino Challenge, φέρνει κοντά όλους τους ανθρώπους και τους ενώνει μέσω της άθλησης με βασικό του μήνυμα το #sportsunitespeople. Tο αθλητικό γεγονός στηρίζει επίσης, τον αγώνα κατά της παχυσαρκίας, ευαισθητοποιώντας το κοινό για τα οφέλη της μεσσηνιακής διατροφής και της άσκησης.

Η Miele είχε την τιμή να είναι χορηγός του Navarino Challenge, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Mouratoglou Tennis Center Costa Navarino, δίνοντας ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν κοντά στο Ολυμπιακό άθλημα του τένις. Η εταιρεία συνεργάστηκε με ιδιαίτερη χαρά για δεύτερη χρονιά με τον Γιώργο Λαζαρίδη, πρωταθλητή Ελλάδος στο τένις με αμαξίδιο και μέλος της Εθνικής ομάδας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής ενός μοναδικού αγώνα επίδειξης τένις. Παράλληλα, πρόσφερε δωρεάν μαθήματα τένις στις μικρότερες ηλικίες και χορήγησε τα Men’s & Women’s Round Robbin Tournaments που έγιναν στο Mouratoglou Tennis Center Costa Navarino

Η Miele ήταν, επίσης, χορηγός στη διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. που διεξήχθη ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών αλλά και στα μαθήματα του golf και το τουρνουά padel. Όσοι τερμάτισαν στα 5χλμ έλαβαν δώρα από τη Miele και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία προσπάθησε να μυήσει τους συμμετέχοντες στις αρχές αειφορίας. Τα ατομικά μπουκαλάκια των αθλητών ήταν η προσφορά της Miele, σε μια ανακυκλώσιμη τσάντα μαζί με λογότυπο της εταιρείας και της διοργάνωσης. Ενέργεια που συνέβαλε στην εφαρμογή του zero waste από τη Miele.

Η Miele Hellas, επενδύοντας διαρκώς σε ενέργειες που προάγουν υγιή πρότυπα, ήταν για ακόμα μια χρονιά παρούσα στο Navarino Challenge, ως Official Sponsor, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους συμμετέχοντες με το Α Μiele Open House και συνδέοντας τη γαστρονομία με τον πολιτιστικό και αθλητικό τουρισμό υψηλής ποιότητας. Προωθώντας τον γαστρονομικό τουρισμό,  που πέρα από τον συνδυασμό καλού φαγητού με καλό κρασί ή άλλα ποτά, περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε μαθήματα μαγειρικής, την επαφή με τοπικά τρόφιμα ή ποτά, η Miele, με το μήνυμα #eatwell #runwell #livewell της διοργάνωσης, έφερε ένα τοπικό οινοποιείο κοντά στους συμμετέχοντες και έναν κορυφαίο σεφ, τον Πάνο Ιωαννίδη, να αποκαλύψει τα μυστικά του γρήγορου υγιεινού φαγητού. Ο Chef Ambassador της Miele Hellas, Πάνος Ιωαννίδης, παρουσίασε δυο γευστικά master classes με θέμα το “healthy street food”, ενώ ο Chef της Miele Αλέξανδρος Συνγκιρίδης ετοίμασε για τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των δύο ολοήμερων events, sweet treats και pasta day αντίστοιχα την Παρασκευή και το Σάββατο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Miele Open House, με τις υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και με premium design οικιακές συσκευές Miele.

Παράλληλα, με τη χρήση του καινοτόμου συντηρητή κρασιών Miele, ο οποίος διατηρεί τα κρασιά στην ιδανική θερμοκρασία, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκλεκτές ποικιλίες κρασιού από το Οινοποιείο Νέστωρ. Επίσης, η Miele είχε στήσει ένα ξεχωριστό laundry με συσκευές που διαρκούν στον χρόνο κρατώντας την ίδια ακριβώς ποιότητα. Για τη Miele, αυτή είναι η απόλυτη μορφή βιωσιμότητας. Τέλος, ανακάλυψαν την ισχυρή και πρακτική νέα ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Duoflex HX1,που διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, σε έξι ελκυστικά χρώματα, η οποία θα είναι διαθέσιμη από το 2024. 

Κατά τη διάρκεια του Navarino Challenge πραγματοποιήθηκε και η βραδιά απονομών αφιερωμένη σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει στον ελληνικό αθλητισμό στην οποία ο CEO της Miele Hellas, κ. Θάνος Κυριαζής  βράβευσε τον πρωταθλητή Ευρώπης, Γιώργο Καραγκούνη. 

Ο κ. Θάνος Κυριαζής δήλωσε: «Η Miele για μια ακόμη χρονιά υποστηρίζει το Νavarino Challenge, αυτή τη γιορτή που τιμά και προάγει το αθλητικό πνεύμα. Και φέτος απολαύσαμε μια ξεχωριστή διοργάνωση για τον αθλητισμό και τον υγιή τρόπο ζωής ενώ οι πρωταθλητές μας Γιώργος Καραγκούνης και Γιώργος Λαζαρίδης μας χάρισαν μοναδικές στιγμές. Στη Miele θα συνεχίσουμε να προωθούμε και να υποστηρίζουμε δράσεις για έναν αρμονικό τρόπο ζωής βασισμένο στη βιωσιμότητα, στην άσκηση και στην ισορροπημένη διατροφή». 

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Miele, μέσω της δράσης “Sharing is Caring” του Navarino Challenge, δίνονται Μiele συσκευές, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν απευθείας σε 11 φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίζει η διοργάνωση. 

Για περισσότερες πληροφορίες:  https://www.navarinochallenge.com/auctions/

Keywords
Τυχαία Θέματα