Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε το πρόσωπο “κλειδί” για τη δολοφονία στη Λούτσα

22:08 29/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε για παράνομη οπλοκατοχή, το πρόσωπο “κλειδί” της σφαγής στη Λούτσα ο οποίος απεικονίζεται σε “επιδεικτικές” φωτογραφίες των θυμάτων, που είχαν αναρτηθεί από μέλη αντίπαλης οργάνωσης. 

Τι καταδεικνύουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες

Πρόκειται για έναν Τούρκο εγκληματία με το όνομα Ουμούτ, ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό των έξι δολοφονημένων, τους είχε επισκεφθεί στα σπίτια τους στη Λούτσα και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για το πώς “παγιδεύτηκαν” και ποιος κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή

επίθεση στη Λούτσα πριν από 20 ημέρες. Πιστεύεται ότι είναι “πληροφοριοδότης” των δραστών, αλλά ενδεχομένως και συνυπεύθυνος του εγκλήματος.

Η ΕΛ.ΑΣ διαθέτει πλέον στοιχεία για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της εγκληματικής αυτής ενέργειας (όλοι είναι τουρκικής καταγωγής) και η μεθοδική έρευνα της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Προκειμένου να συναρμολογηθεί το “παζλ” της δολοφονίας των έξι Τούρκων στην προαναφερόμενη περιοχή της Αττικής το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, η ταυτοποίηση του “Ουμούτ” κρίθηκε κρίσιμο ζήτημα για την έρευνα της Υπηρεσίας Ασφάλειας Αττικής.

Ο εν λόγω Τούρκος γνώριζε τις κινήσεις των έξι θυμάτων και τις μετακινήσεις τους σε όλη τη χώρα (Κρήτη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη κ.λπ.).

Προφανώς ο συγκεκριμένος είχε σαφή εικόνα και γνώση του ρόλου του 32χρονου Σουλεϊμάν Ντ., ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη μαζική δολοφονία της Λούτσας στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
Φαίνεται ότι ο Σουλεϊμάν Ντ. ήταν το πρόσωπο που εξέδωσε τα εισιτήρια και τις κάρτες επιβίβασης για το ταξίδι των έξι θυμάτων στην Ιταλία. Ο 32χρονος φαίνεται να ήταν ο “πληροφοριοδότης” των δραστών, αλλά πιθανότατα ήταν και ο συνεργός των εγκληματικών πράξεων.

Τέλος, ο Ουμούτ φέρεται ότι γνώριζε ακριβώς τι συνέβαινε στο εσωτερικό των τουρκικών συμμοριών και τι κρυβόταν πίσω από τις αιματηρές εγκληματικές επιθέσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
i-elas-synelave-to-prosopo-kleidi-gia-ti-dolofonia-sti-loutsa.htm
Τυχαία Θέματα