Η κυβέρνηση προαναγγέλλει «σημαντικές πρωτοβουλίες» από το υπ. Περιβάλλοντος

17:24 5/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, λόγω των δηλώσεων του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως το 2019 ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός της κυβέρνησης του, με τον Παύλο

Μαρινάκη να κάνει λόγο για «προϊόν επιστημονικής φαντασίας» και να προσθέτει πως «αυτό το οποίο λέει ο κύριος Καπνισάκης δεν έχει καμία, ούτε καν επαφή με την πραγματικότητα, δεν είναι δηλαδή μία αλλοίωση της πραγματικότητας ή μία παραποίησή της. Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας, αποκύημα της φαντασίας του κυρίου Κασσελάκη και του κυρίου Καπνισάκη».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε στην ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων, δηλώνοντας ότι θα είναι από τα πρώτα νομοσχέδια που θα περάσουν από την Ολομέλεια της Βουλής το 2014, ενώ προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

«Στα πρώτα νομοσχέδια του 2024, έχουμε το νομοσχέδιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης που είναι σε ώριμη φάση και θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής. Έχουμε τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με πάρα πολλές επιμέρους πτυχές, έχουμε το νομοσχέδιο για τις ευρωεκλογές με την επιστολική ψήφο, έχουμε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά μη κερδοσκοπικά παραρτήματα ξένων ΑΕΙ στη χώρα μας.

Έχουμε μία σειρά από πρωτοβουλίες οι οποίες θα έρθουν και στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο, όπως θα είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία – θα τη συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα – του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το χωροταξικό σχέδιο, για τα οποία θα έχουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα»

Keywords
Αναζητήσεις
i-kyvernisi-proanangellei-simantikes-protovoulies-apo-to-yp-perivallontos.htm
Τυχαία Θέματα