Η Μαράια Κάρεϊ χάρισε μια αξέχαστη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

Η Μαράια Κάρεϊ έχει χαρακτηριστεί ως «βασίλισσα των Χριστουγέννων» μιας και έχει τραγουδήσει τον ύμνο των γιορτών “All I Want for Christmas Is You”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1994 και βρισκόταν για αρκετές εβδομάδες στην κορυφή του Billboard

Πριν από μερικές ημέρες η Κάρεϊ, στο πλαίσιο της περιοδείας της “Merry Christmas One and All”, έδωσε συναυλία στη Νέα Υόρκη. Εκεί βρέθηκε στη σκηνή και ένωσε τη φωνή της με την

ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε και την βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Χάντσον. 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της η Κάρεϊ είπε ότι έχει να ανακοινώσει μια «απροσδόκητη αλλά εκπληκτική λιχουδιά» λίγο πριν καλωσορίσει τους «Χριστουγεννιάτικους αγγέλους» της στη σκηνή.

H Γκράντε και η Χάντσον έκαναν μια μεγαλοπρεπή είσοδο στη σκηνή με τα γιορτινά τους φορέματα, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες και όλες μαζί τραγούδησαν το “Oh Santa!” από το άλμπουμ της Κάρεϊ που κυκλοφόρησε το 2010 “Merry Christmas II You”.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2020 είναι η δεύτερη φορά που οι τρεις σταρ κάνουν μαζί επίδειξη των φωνητικών τους ικανοτήτων, ερμηνεύοντας το ίδιο τραγούδι στη σκηνή του χριστουγεννιάτικου σόου της Κάρεϊ, χαρίζοντας παράλληλα μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία στους απανταχού θαυμαστές τους.

Τότε οι τρεις τους είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά στο remix του κομματιού “Oh Santa!” για το τηλεοπτικό σόου που έκανε εκείνη τη χρονιά η Μαράια Κάρεϊ με τίτλο “Mariah Carey’s Magical Christmas Special” και προβλήθηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα, όπου η Τζένιφερ Χάντσον και η Αριάνα Γκράντε ήταν μεταξύ των καλεσμένων, όπως και οι Σνουπ Ντογκ και Τίφανι Χαντις.

Σημειώνεται ότι μετά από αυτό το χριστουγεννιάτικο σόου η δημοφιλής τραγουδίστρια με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τις διάσημες καλλιτέχνιδες, ενώ τα σχόλια των θαυμαστών τους έπεφταν βροχή, γνωρίζοντας την αποθέωση. 

Keywords
Αναζητήσεις
i-maraia-karei-charise-mia-axechasti-emfanisi-sti-nea-yorki.htm
Τυχαία Θέματα