ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: Συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2023

Η Έκθεση ήταν μία ευκαιρία για την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ να παρουσιάσει τις νέες σειρές προϊόντων της και να συμμετάσχει σε γόνιμες συζητήσεις με διεθνείς εταίρους, να επεκτείνει τις εμπορικές της συμφωνίες και την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Η παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην Anuga εστίασε κυρίως στην προβολή της πλήρους σειράς νέων προϊόντων τόνου (τονοσαλάτες, sachet & κονσέρβα), αλλά και στη σειρά έτοιμων γευμάτων με θαλασσινά «Πιάτα Ημέρας».

Οι δύο αυτές σειρές προϊόντων συνδυάζουν τη διαχρονικά υψηλή

ποιότητα της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, με δύο από τα πιο βασικά ζητούμενα του σύγχρονου καταναλωτή: την ανάγκη για ευκολία στην καθημερινότητα του, αλλά και την απαίτηση για περισσότερες υγιεινές επιλογές στη διατροφή του.

Τα παραπάνω προϊόντα αποτελούν μια έκφραση της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας για καινοτομία, αλλά και της δέσμευσής της να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών, τηρώντας παράλληλα τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας. Στο περίπτερο της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα από κοντά, αλλά και να συνομιλήσουν με μέλη της ομάδας της εταιρείας.

Η Anuga 2023 ήταν επίσης μια ευκαιρία για την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του διεθνούς FnB κλάδου. Η φετινή έκθεση φιλοξένησε σχεδόν 8 χιλιάδες εταιρείες από 118 χώρες, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 140.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, και εστίασε ιδιαίτερα σε ζητήματα βιωσιμότητας και υπεύθυνης διαχείρισης πόρων, αρχές που αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας του brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ.

Keywords
Αναζητήσεις
kallimanis-symmeteiche-sti-diethni-ekthesi-trofimon-kai-poton-anuga-2023.htm
Τυχαία Θέματα