Μάικ Τζέιμς: Μίλησα με ΠΑΟ – Δεν συμφώνησα με κανέναν – Το απίστευτο τρολάρισμα της Μονακό

12:59 18/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το γεγονός ότι εξέταζε τις επιλογές του μέχρι που η Μονακό του ξεκαθάρισε πως μένει στην ομάδα υποστήριξε στο podcast του «basketnews» ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος φέρεται να συζητούσε με τον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε μόνο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ αποκάλυψε ότι θα παραμείνει «Μονεγάσκος» τουλάχιστον

μέχρι το επόμενο καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζέιμς είπε:

Για το αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα: «Δεν συμφώνησα με κανέναν, αλλά είχα κάποιες ερωτήσεις για το μέλλον μου στην Μονακό και δεν απαντήθηκαν. Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες όμως (σ.σ με την Μονακό)».

Για τα δημοσιεύματα για συμφωνία με τον Ολυμπιακό, το αν θα μείνει στην Μονακό ή ότι είναι πυλώνας των Μονεγάσκων: «Δεν ξέρω ποιες είναι οι φήμες. Δεν ξέρω αν είμαι πυλώνας ή στα πλάνα της ομάδας. Μου είπαν ότι μένω, οπότε είμαι εδώ. Είχα ερωτήσεις που δεν πήρα απαντήσεις και ακόμα δεν έχω πάρει, οπότε κοιτούσα τις επιλογές μου».

Για τα ερωτήματα που είχε: «Για το μέλλον μου και τι συμβαίνει. Αν έχω μέλλον εδώ. Νομίζω ότι αν δεν είχα μέλλον δεν υπήρχε νόημα να μείνω φέτος. Δεν ήθελα επέκταση συμβολαίου, αλλά κάποιου είδους επικοινωνία για το τι συμβαίνει, αλλά δεν το πήρα. Δεν πήρα απάντηση, πέρα από ότι μένω και δεν επιτρέπεται να κοιτάξω προς άλλη ομάδα. Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο».

Για το αν μίλησε με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν αυτό. Εγώ και ο DPG (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) έχουμε μια σχέση. Μιλάμε συχνά. Νομίζω ότι ρώτησε ποια είναι η κατάστασή μου με τη Μονακό. Του είπα ότι δεν πίστευα πως θα φύγω, νόμιζα ότι θα έμενα. Οπότε ουσιαστικά σταμάτησε ακριβώς εκεί.  Αν κάποια πράγματα ήταν διαφορετικά θα υπήρχε περισσότερη συζήτηση».

Μάλιστα, απαντώντας στα σενάρια που τον ήθελαν στον Ολυμπιακό άφησε να εννοηθεί ότι τα συγκεκριμένα σενάρια ίσως του δημιούργησαν και πρόβλημα: «Όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω στο γήπεδο. Οι φήμες σε μπερδεύουν, οπότε αν υπάρχει μία φήμη ότι θες να πας στον Ολυμπιακό και θες να πας στην Ζάλγκιρις, μπορεί η Ζάλγκιρις να εκνευριστεί και να αποσύρει την προσφορά. Η αξία μου όμως μένει ίδια ανεξάρτητα από τις φήμες».

Τρολάρει τους μνηστήρες του Τζέιμς η Μονακό

Από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα, συνεχίζει να τρολάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπως είχε κάνει όταν ο Μίροτιτς ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο) και έσπευσε να… επιβεβαιώσει ότι ο Μάικ Τζέιμς… έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 33 ετών.

Keywords
Αναζητήσεις
maik-tzeims-milisa-me-pao--den-symfonisa-me-kanenan--to-apistefto-trolarisma-tis-monako.htm
Τυχαία Θέματα