Μάρμαρα Παυλίδη: Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια – Διαβάστε τι ανακοίνωσαν

Η Χριστίνα και ο Κυριάκος Παυλίδης κατηγορούν τον αδελφό τους Χριστόφορο, ότι τους εξαπάτησε με την πώληση και την επαναγορά της εταιρείας προκειμένου να τους πετάξει έξω από αυτήν.

Αναλυτικότερα, τα αδέλφια Κυριάκος και Χριστίνα Παυλίδη κατηγορούν τον αδελφό τους Χριστόφορο, ότι πραγματοποίησε ένα οργανωμένο σχέδιο για να τους πετάξει έξω και να πάρει υπό τον έλεγχό του την οικογενειακή επιχείρηση Παυλίδης Α.Ε. Μάρμαρα & Γρανίτες, τη μεγαλύτερη μαρμαροβιομηχανία της Ελλάδας με εξαγωγές σε πάνω από 40 χώρες.

Κάνουν

λόγο για οικονομική ζημιά πάνω από 200 εκατ. ευρώ και απευθύνονται πλέον στη Δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους.

Οι πρώην μέτοχοι στρέφονται κατά του κ. Χριστόφορου Παυλίδη, των επενδυτικών εταιρειών που εμπλέκονται στην πώληση και επανεξαγορά, Dolit Investments και Sivec Investments, καθώς και κατά παντός τρίτου υπευθύνου συναυτουργού, συνεργού (κατονομάζοντας κάποιους) καταθέτοντας στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας έγκληση για κακουργηματική απάτη και θέτοντας παράλληλα ερωτήματα για το αν υπάρχει συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και αν έχει γίνει νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα έχουν καταθέσει στο Πρωτοδικείο Δράμας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του κ. Χριστόφορου Παυλίδη και της Παυλίδης Α.Ε. προκειμένου να δοθούν κρίσιμα στοιχεία και να επιτραπεί η είσοδος σε εμπειρογνώμονες για ενδελεχή έλεγχο που θα συμβάλει στην αποτίμηση της εταιρείας. Η αίτηση αναμένεται να συζητηθεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο εκ μέρους των Κυριάκος και Χριστίνα Παυλίδη: 

Όταν η αλαζονεία προκαλεί τη Νέμεση 

Πριν από τρεις μήνες, ο «αγαπημένος» μας αδερφός Χριστόφορος Παυλίδης, με τις δηλώσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έθεσε τον εαυτό του και την εταιρεία «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Α.Ε.» και ήδη «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Μον. Α.Ε.», στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και δη της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το δόλιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας και σε βάρος της μνήμης και του έργου του ιδρυτή της εταιρείας, Ευκλείδη Παυλίδη.

Ήδη σήμερα, ο Χριστόφορος Παυλίδης ευρίσκεται έμπροσθεν των συνεπειών των πράξεων του. Συνέπειες τις οποίες αντιμετωπίζει με πανικό, ύβρεις και απειλές. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα.

Άλλωστε η αλήθεια μοιάζει με τον κιννάβαρι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να την καλύψει, αυτή πάντοτε θα βρίσκει το δρόμο προς το φως.

Μετά τιμής,

Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης,

Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος, Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου

δια του πληρεξουσίου δικηγόρου

Ανδρέα Χ. Μήτσαινα

Η ανακοίνωση του Χριστόφορου Παυλίδη με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»:

«1. Το δημοσίευμα αναπαράγει το ολότελα ψευδές, συκοφαντικό και αισχρό περιεχόμενο μίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για επίδειξη εγγράφων που κατέθεσαν οι προαναφερόμενοι στο Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας καθώς και μίας έγκλησης εναντίον μου, την οποία αγνοώ. Είναι προφανές ότι οι προαναφερόμενοι έκριναν ότι η έγκληση πρέπει να αξιολογηθεί από την εφημερίδα, πριν καν επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, παραβιάζοντας την μυστικότητα της ποινικής προδικασίας και προσωπικά δεδομένα περισσότερων προσώπων.

2. Η αυθαίρετη «κατασκευή» των προαναφερόμενων στηρίζεται στον παιδαριώδη ισχυρισμό ότι δήθεν εξαπατήθηκαν και πώλησαν τις μετοχές, που κατείχαν στην εταιρεία ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ σε τιμή πολύ χαμηλότερη της πραγματικής αξίας τους και ότι δήθεν δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να έχουν γνώμη για την αγοραία αξία της εταιρείας! Πλην όμως οι προαναφερόμενοι κατείχαν επί σειρά ετών και μέχρι την πώληση των μετοχών τους κορυφαίες εκτελεστικές θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση όλων των εταιρειών του ομίλου (Πρόεδρος, Διευθύνων σύμβουλος, Αντιπρόεδρος), έχοντας πλήρη γνώση και πληροφόρηση για τις εταιρικές υποθέσεις. Άρα η όψιμη μετά από επτά μήνες και κακόβουλη επίθεση εναντίον μου εξυπηρετεί άλλους αθέμιτους σκοπούς, ενώ υποκινείται από ταπεινά αισθήματα ζηλοφθονίας.

3. Είναι βέβαιο ότι οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα λάβουν σύντομα την προσήκουσα απάντηση από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια. Σε κάθε περίπτωση, θα προασπίσω το κύρος, την φήμη και την αξιοπιστία του ομίλου ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ με κάθε νόμιμο μέσο, και με μοναδικό γνώμονα το εταιρικό συμφέρον και το συμφέρον των εργαζομένων, όπως άλλωστε έχω πράξει διαχρονικά».

Keywords
Αναζητήσεις
marmara-pavlidi-synechizetai-i-diamachi-anamesa-sta-aderfia--diavaste-ti-anakoinosan.htm
Τυχαία Θέματα