Μειωμένη κατά 10,2% η παραγωγή τροφίμων το α’ τρίμηνο

12:42 5/6/2012 - Πηγή: Emea.gr
Κατά 10,2% μειώθηκε η συνολική παραγωγή τροφίμων στην Ελλάδα το τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2012, έναντι μεταβολής +1,9% έναν χρόνο πριν. Η πτώση αυτή οφείλεται στη μείωση των καταναλωτικών δαπανών λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών αλλά και στην αδυναμία των βιομηχανιών του κλάδου να επεκταθούν εξαγωγικά σε βαθμό που να αναπληρώνει τις απώλειες οι οποίες
Keywords
Τυχαία Θέματα