Μια τραγωδία που δεν έπρεπε να είχε συμβεί!

08:47 2/3/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η ανάγνωση μιας τέτοιας είδησης είναι αδιανόητη και η διαχείριση της ακόμη δυσκολότερη. Ειδικά όταν η δουλειά σου είναι τέτοια που έρχεσαι σε επαφή με τα γεγονότα και όλες τις λεπτομέρειες που θα γίνουν ακόμη «βαρύτερες» στις επόμενες ημέρες, όταν και θα ξεδιπλωθούν οι ανθρώπινες ιστορίες!

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε και γράφουμε τις τελευταίες ώρες για μια τραγωδία που δεν έπρεπε να είχε συμβεί και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χάθηκαν σήμερα να ζούσαν.

Οι ευθύνες πολλές. Πάλι όμως υπάρχει ο κίνδυνος η μικροπολιτική να μην μας «αφήσει» να μάθουμε την αλήθεια και κυρίως να μάθουμε τα αίτια

που οδήγησαν σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία, με στόχο βέβαια να μην γίνουμε μάρτυρες μιας αντίστοιχης κατάστασης.

Ωστόσο, σε πρώτο χρόν,ο η διαχείριση αυτής της τραγωδίας, από την πλευρά της κυβέρνησης είναι υποδειγματική και κυρίως ανθρώπινη. Όλοι αισθανθήκαμε τον πόνο που ένιωσαν όσοι βρέθηκαν στον χώρο της τραγωδίας. Πολιτικά μιλώντας, η παραίτηση του Κώστα Καραμανλή αποτελεί μια σημαντική και θετική κίνηση που δείχνει πολλά!

Παράλληλα, ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η μακάβρια διαδικασία της αναγνώρισης των σωρών όσων ανθρώπων έχασαν την ζωή τους σε ένα δυστύχημα που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα