Ο… Λόρδος που είναι “του λιμανιού και του σαλονιού”, τα ζητούμενα του Άδωνι από τον ΕΦΚΑ και το wannabe ΣΥΡΙΖΑ ΤV!

12:21 11/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Τη διαφορά μεταξύ της μουσικής δωματίου και της hard rock αναμένεται να διαπιστώσουν, μα και να βιώσουν στην πράξη τα στελέχη διεύθυνσης η ηγεσία της οποίας περνά σε άλλα χέρια έπειτα από την οικειοθελή αποχώρηση του μέχρι πρότινος επικεφαλής της. Μάλιστα, εάν προσμετρηθεί και η πτυχή πως σε έναν χρόνο από σήμερα ολοκληρώνεται το συνολικότερο συμβόλαιο του νέου επικεφαλής, τότε γίνεται αντιληπτό πως η αναγκαιότητα για άμεσα, όσο και εντυπωσιακά αποτελέσματα κρίνεται ως κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Σε αυτή τη συνθήκη, ο… Λόρδος

είναι δεδομένο πως θα επιβεβαιώσει όσους ισχυρίζονται πως με χαρακτηριστική ευκολία διαμορφώνει την συμπεριφορά του ώστε να υπηρετεί την λαϊκή έκφραση “του λιμανιού, μα και του σαλονιού”». Τάδε έφη υψηλόβαθμο στέλεχος, ενόσω ταΐζαμε τις πάπιες, απολαμβάνοντας την «παχιά» σκιά πλατύφυλλων δέντρων στον Εθνικό Κήπο, αλλά και τα τιτιβίσματα απειράριθμων όσο και διαφορετικού τύπου πτηνών. Ξέρετε, παραδίπλα στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, έμπροσθεν του Προεδρικού και του Μεγάρου Μαξίμου και απέναντι από τα κεντρικά γραφεία σειράς σημαινόντων επιχειρήσεων. Α, και ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος…

Πρωϊνό «ντου» στον ΕΦΚΑ

Την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα έχει συμπληρωθεί αρκετή ώρα από τη στιγμή κατά την οποία ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει διαβεί την είσοδο του «πράσινου» γυάλινου κτιρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Χαλάνδρι, όπου και εδρεύουν νευραλγικές κεντρικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, όπως λ.χ. το Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης (Π.Ε.Κ.Α.) Αττικής.

Πουρνό-πουρνό, κατά την αγαπημένη του συνήθεια, ο κ. Γεωργιάδης θα συζητήσει με την διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης μια σειρά από ζητήματα, εκκρεμότητες, αιτήματα και προτάσεις, που θα διευκολύνουν την εργασία των στελεχών του και θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον βαθμό αποτελεσματικότητας του εν λόγω φορέα.

Ψηλά στην ατζέντα του υπουργού βρίσκονται η επεξεργασία ενός οδικού χάρτη μέσω του οποίου θα μηδενιστούν οι κάτι παραπάνω από 30.000 εκκρεμείς συντάξεις, και εν συνεχεία μια αντίστοιχη διαδικασία που θα αφορά τις επικουρικές συντάξεις.

«Ανωμαλία» λογικής…

Χθες, πληροφορήθηκα πως ξεκίνησε η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων της Αττικό Μετρό και του Τραμ.

Κάθε λογικά σκεπτόμενος θα υπέθετε πως με βάση τα αυξημένα επίπεδα τουρισμού που υποδέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η χώρα μας και κατ’ επέκταση η Αττική, τον κομβικό ρόλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Αθηνών στην υποδοχή, προώθηση και διαμοιρασμό των επισκεπτών με βάση τον τελικό προορισμό και το Μέσο που θα τους μεταφέρει εκεί (λ.χ. αεροπλάνο, πλοίο, υπεραστικό λεωφορείο), αλλά και την αναγκαιότητα μεταφοράς του σμήνους των τουριστών στα πάσης φύσεως αξιοθέατα και εν γένει σημεία ενδιαφέροντος της ελληνικής πρωτεύουσας, για να μην αναφέρω και τις μεταφορικές ανάγκες των… ιθαγενών-γηγενών, τα δρομολόγια θα πύκνωναν, ο χρόνος αναμονής θα μειωνόταν και η διαθεσιμότητα θα ενισχυόταν. 

Όχι, όμως, και στην τελευταία Σοβιετική Δημοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Αντιθέτως, οι συρμοί, εργαζόμενοι, συχνότητα και τα δρομολόγια αραιώνουν! Κι αυτό, όταν η ζήτηση κινείται στο απώτατο σημείο της! Βλέπετε, οι βολεμένοι εργαζόμενοι πρέπει να παραθερίσουν. Τώρα! Όλοι μαζί!   

Εάν αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως «δυστοπική ανωμαλία», τότε δεν γνωρίζω πως αλλιώς μπορεί να κριθεί.

Welcome ΣΥΡΙΖΑ ΤV!

Το τελευταίο δίμηνο το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει την προτίμησή της σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία και θεωρεί πως είναι φίλα προσκείμενα προς την ίδια, προβάλλοντας ασμένως τις θέσεις της (τις, ποιες;), δίχως να αμφισβητούν τα… παραμύθια χωρίς δράκο που «σερβίρουν» προς το κοινό τα ηγετικά της στελέχη.

Δυναμικό «μπάσιμο» και καθοδηγητικό ρόλο στα τεκταινόμενα της Αριστεράς στη χώρα μας, έχει επιχειρήσει να αναλάβει το ΣΥΡΙΖΑ TV, εεε, το Ναυτεμπορική TV ήθελα να πω.

Στελέχη, δημοσιογράφοι, πολιτευτές, αναλυτές, δημοσκόποι που προέρχονται και παρεπιδημούν στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο πραγματοποιούν -πραγματική- παρέλαση επί καθημερινής βάσεως στην οθόνη του καναλιού, για άπειρες ώρες, αναπαράγοντας και επιτείνοντας μια έντονη αίσθηση εσωστρέφειας που έχει πλήξει το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ήδη από το βράδυ της 21ης Μαΐου.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μου ανέφερε πως «κακώς μπλέξαμε με βοσκοτόπια, κατασκευαστές, εφοπλιστές, Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους (και Ρώσους πρωτίστως…) σε πρώτη φάση, όταν και αναζητούσαμε να στήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ΤV. Δεν είχαμε αντιληφθεί πως η λύση βρισκόταν στα “πόδια μας”: Έπρεπε, απλά, να στείλουμε τον μπάρμπα-Αλέκο να… ψήσει τον κολλητό του».

Εμ…

Keywords
Τυχαία Θέματα