Οι Ellington Management Group’s και Ellington Solutions’ συνεχίζουν την διαμάχη με την Attica Bank!

20:57 2/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το επίμαχο ρεπορτάζ της Ευγενίας Τζώρτζη για την Καθημερινή που τιτλοφορείται «Στα μαχαίρια Thrivest – Ellington για την Τράπεζα Αττικής»  και αποδέχεται ως απόλυτα αληθές η Ellington αναφέρει πως:
(…) «Στο παζλ της υπόθεσης προστέθηκε επίσης η ύπαρξη μιας εμπορικής συμφωνίας μεταξύ Thrivest και Ellington Management Group, βάσει της οποίας το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο εγείρει χρηματική αξίωση

έναντι της πρώτης και ανατρέπει την εικόνα για τη βελούδινη αποχώρηση της Ellington από την προγραμματισμένη για τις αρχές του 2023 δεύτερης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 473,3 εκατ. ευρώ. Σε σχετικό ερώτημα που απηύθυνε η «Κ» προς το Ellington Management Group, για το ποια είναι η σχέση του με τα επενδυτικά σχήματα Ellington Solutions και Rinoa, το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο απαντάει ότι «διατηρεί μετοχικό συμφέρον στην Ellington Solutions και ότι η τελευταία έχει συμβουλεύσει κατά το παρελθόν τη Rinoa».

Αντίστοιχα επιβεβαιώνει ότι έχει συνάψει δύο συμφωνίες με τη Thrivest Holdings –όχι προσωπικά με τον κ. Εξάρχου–, «που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Thrivest οφείλει στην EMG ένα σημαντικό χρηματικό ποσό». Το EMG επικαλείται τη «ρήτρα εμπιστευτικότητας» που διέπει αυτές τις συμφωνίες, βάσει της οποίας, όπως σημειώνει στη σχετική απάντηση προς την «Κ», «δεν είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε τις λεπτομέρειες», εκτός κι αν, όπως υποστηρίζει, «η Thrivest προθυμοποιηθεί να παραιτηθεί από το δικαίωμά της στη ρήτρα εμπιστευτικότητας». Τη ρήτρα εμπιστευτικότητας επικαλείται και η Thrivest σε ανάλογο ερώτημα που απηύθυνε η «Κ», επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την ύπαρξη σχετικής συμφωνίας. Στο ερώτημα για το κατά πόσο η ίδια αμφισβητεί τη διασύνδεση του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου με την Ellington Solutions και τη Rinoa, η Thrivest δηλώνει ότι από τις επιστολές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης, «προκύπτουν διάφορα θέματα», την ορθότητα των οποίων, όπως υποστηρίζει, “δεν είναι αρμόδια να γνωρίζει”.»

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με πληροφορίες από το παρελθόν σχετικά με την σχέση της Ellington με τις άλλες πλευρές. Δεν θα κλέψουμε την δουλειά της συναδέλφου, οπότε μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες από το σχετικό άρθρο στο οποίο έχουμε βάλει το λινκ.Βέβαια η πλήρης και άνευ όρων αποδοχή του άρθρου από την Ellington μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, οπότε καλό είναι να περιμένουμε την ανταπάντηση της Thrivest, σε ένα σίριαλ που μόνο κακό κάνει στην προσπάθεια της Attica Bank να «σηκώσει κεφάλι» και να γίνει ο 5ος τραπεζικός πυλώνας.

Keywords
Αναζητήσεις
oi-ellington-management-groups-kai-ellington-solutions-synechizoun-tin-diamachi-me-tin-attica-bank.htm
Τυχαία Θέματα