Οι μυθικοί THE PRODIGY έρχονται για μια αξέχαστη συναυλία!

13:01 16/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου οι μυθικοί THE PRODIGY έρχονται στην Πλατεία Νερού, στο Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο του Release Festival. Οι Prodigy ιδρύθηκαν το 1990, με την πρώτη τους συναυλία να λαμβάνει χώρα την ίδια χρονιά στο Λονδίνο και τον πρώτο δίσκο να κυκλοφορεί το 1991, έχουν κυκλοφορήσει Singles και δίσκους.

Κάποιοι από τους δίσκους τους

είναι το Music for the Jilted Generation, The fat of the Land – που έγινε και η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία τους. Άλλοι δίσκοι είναι το Baby’s got a Temper (Single), Always outnumbered, Never Outgunned, Invades must die, κ.ά. Ο Λίαμ Χάλουετ έχει πει πως “Είναι λίγο βαρύγδουπη δήλωση, αλλά οι Prodigy θα έπρεπε να θεωρούνται ως ένα σημαντικό πολιτιστικό συγκρότημα, τόσο σημαντικό όσο οι Oasis ή οι Blur ή οτιδήποτε άλλο από αυτές τις μ…. (…) Δεν ξέρω τι αποζητώ… δεν είναι ότι ζητάω μεγαλύτερο σεβασμό, και δεν πρόκειται να εμφανίζομαι και σε άλλα τηλεοπτικά προγράμματα λέγοντας ‘οι Prodigy το έκαναν αυτό!’. Απλά λέω ότι ναι, νομίζω πως είμαστε σημαντικοί. Όταν ψάχνεις τις γραμμές πίσω στους Sex Pistols και τους Clash, είμαστε σε αυτή τη γραμμή”.

Στις 4 Μαρτίου 2019 ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κιθ Φλιντ, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του, με τον Λίαμ Χάουλετ να γράφει στα social media: “σοκαρισμένος, γ… θυμωμένος και έσπασε η καρδιά του”. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα έρχεται στην Ελλάδα. Η πρώτη συναυλία στην χώρα μας ήταν το 1992, στο Πεδίο του Άρεως, το 1993 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το 1999 στο Rockwave Festival. Ωστόσο, ιστορική έχει μείνει η εμφάνισή τους το 1995 στο Θέατρο Βράχων, λόγω των επεισοδίων, ενώ λίγες ημέρες μετά το συγκρότημα εμφανίστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών.

Μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού και… όσοι φαν σπεύσατε!

Keywords
Αναζητήσεις
oi-mythikoi-the-prodigy-erchontai-gia-mia-axechasti-synavlia.htm
Τυχαία Θέματα