Παράνοια – Πλήρωσε 2,6 εκατ. ευρώ για την τελευταία «μάχη» Κριστιάνο -Μέσι

13:55 18/1/2023 - Πηγή: Emea.gr

Παράνοια επικρατεί στη Σαουδική Αραβία για την επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της μεικτής ομάδας Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού κατάφερε να οδηγήσει την εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 θα είναι ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Νασρ, έναντι 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια θα είναι ο αρχηγός της «μεικτής».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές,

περίπου δύο εκατομμύρια φίλαθλοι, θέλησαν να προμηθευθούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον αγώνα που θα γίνει στο στάδιο «King Fahd» του Ριάντ, με χωρητικότητα 68.000 θεατές.

Ένας από αυτούς βέβαια ξεπέρασε κάθε όριο. Ο λόγος για τον Σαουδάραβα μεγιστάνα, Μουσρέφ Αλ Γκαμντί, τον άνθρωπο που πλειοδότησε στην δημοπρασία για ένα εισιτήριο του αγώνα. Για να αποκτήσει λοιπόν το «μαγικό χαρτάκι» που εκτός από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο τού εξασφαλίζει και μια σειρά προνομίων, διέθεσε, ούτε λίγο-ούτε πολύ, 2,6 εκατ. ευρώ.

Ο Σαουδάραβας πολυεκατομμυριούχος δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά ακινήτων, και εκτός από μια θέση στις εξέδρες, θα έχει την δυνατότητα να παραστεί στην τελετή της νίκης μετά τον αγώνα και να μπει στα αποδυτήρια, για να συναντήσει τους δύο ποδοσφαιριστές.

Σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα θεωρούνται εξωπραγματικά -τουλάχιστον για εμάς τους κοινούς θνητούς- αποτελούν όμως μια απόδειξη του πόσο σημαντική είναι αυτή η αναμέτρηση για τους ανθρώπους της Σαουδικής Αραβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα