Πέντε βραβεία για το TheFutureCats στα Indie Awards 2024

17:29 2/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το TheFutureCats παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των Indie Awards 2024, όπου για 4η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε βραβεία σε κατηγορίες καινοτομίας, αναδυόμενων τεχνολογιών και digital επικοινωνίας. Συγκεκριμένα στις κατηγορίες “Best in Metaverse” – Gold & Silver Award, “Best in AI” – Bronze Award, “Best Use of TikTok” – Silver Award και “Best in PR: Digital & Social Campaigns” – Silver Award.

H βράβευση συμπίπτει χρονικά με τον μετασχηματισμό της TheFutureCats σε Innovation Consultancy, με μια δυνατή ομάδα έτοιμη να φέρει εις πέρας τα πιο καινοτόμα projects.

Gemini: Το νέο μοντέλο chatbot τεχνητής νοημοσύνης της Google

Το Bard μετονομάστηκε σε Gemini AI και δεν πρόκειται για ένα rebranding αλλά για μία σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού του. Έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει τα όρια της δημιουργίας κειμένου και εικόνας, ανταγωνιζόμενο άλλα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα σε απόδοση και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για περίπλοκες εργασίες όπως η κωδικοποίηση, η λογική σκέψη και η δημιουργική συνεργασία.

i-mall Μicro Μarket!

Το TheFutureCats σχεδίασε την digital στρατηγική για τα καταστήματα i-mall micro market και, παράλληλα, ανέλαβε το digital marketing consulting και την υλοποίηση social media καμπανιών. Τα i-mall Micro Market είναι φυσικά κατάστηματα, τα οποία λειτουργούν πλήρως αυτοματοποιημένα, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία υπαλλήλων για την εξυπηρέτηση των πελατών. Είναι διαθέσιμα στο κοινό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές. Προς το παρόν, υπάρχουν 4 καταστήματα ανά την Ελλάδα και συνεχώς αυξάνονται.

Ο Μπάμπης Χατζάκος στο 2ο Meet-up του Trophy 2024 του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Ο Μπάμπης Χατζάκος, Managing Director του TheFutureCats Innovation Consultancy, συμμετείχε στο 2ο Meet-up, του TrophyΤροφή 2024 με θέμα “Το E-commerce στην καινοτομία των τροφίμων”, που διοργανώθηκε από τον οργανισμό “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά”. Συμμετείχε σε ένα πολύ ενδιαφέρον panel συζήτησης με τίτλο “Οι σύγχρονες προκλήσεις του E-commerce στον κλάδο της αγροδιατροφής”, όπου μαζί με έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου ανέλυσε τις τάσεις, τις προκλήσεις και τις επιτυχημένες εφαρμογές του Ε-commerce στην αγορά της αγροδιατροφής.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο 1o CEO Club Forum & στη Beyond Expo 2024

Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & CIO του TheFutureCats Innovation Consultancy, έδωσε δύο keynote ομιλίες στο 1ο CEO Club Forum του CEO Club Greece και στη Beyond Expo 2024!

Στο CEOClub Forum μίλησε για τις μεγατάσεις και τα ασθενή σήματα που επηρεάζονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη στην ομιλία του με τίτλο “Al & Megatrends: Crafting Certainty in an Uncertain World”. Εξήγησε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η Τεχνητή Νοημοσύνη αυτήν τη στιγμή, δίνοντας τη δική του προσγειωμένη αλλά αισιόδοξη οπτική για τα μέλλοντα που διαμορφώνει ο καθένας με τις επιλογές του.

Στην ομιλία του με τίτλο “The Future of Trust“, στη Beyond Expo 2024 αναφέρθηκε στις τεχνολογίες που θα διαμορφώσουν το μέλλον της εμπιστοσύνης στο χώρο της ηγεσίας.

Keywords
Αναζητήσεις
pente-vraveia-gia-to-thefuturecats-sta-indie-awards-2024.htm
Τυχαία Θέματα