Πέθανε ο ιδιοκτήτης της ΕΨΑ, Νίκος Τσαούτος

11:46 29/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Νίκος Τσαούτος, ο άνθρωπος που απογείωσε την εταιρεία ΕΨΑ από την Αγριά Βόλου και την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη στα παιδιά του που συνεχίζουν επάξια στο τιμόνι της επιχείρησης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, στις 4 το απόγευμα στον ιερό μητροπολιτικό

ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου.

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας άφησε πίσω, τη σύζυγό του, Αικατερίνη, τα παιδιά του Μιχάλη – Γεωργία και Πένυ, τα εγγόνια του Κατερίνα, Αλεξία, Μαριλένα, τα ανίψια του και άλλους συγγενείς. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων και λουλουδιών, να δοθούν χρήματα στα ιδρύματα ”Φλόγα”, ”Άσπρες Πεταλούδες”, ”Γηροκομείο Βόλου”.

Ο επιχειρηματίας αγόρασε το 1969 τη φερώνυμη εταιρεία αναψυκτικών και τη έκανε γνωστή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ώστε σήμερα η ΕΨΑ να αποτελεί σήμα κατατεθέν του Βόλου. Επίσης, συμμετείχε στη Διοίκηση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας (ΑΕΔΕΠ) για 18 συνεχή έτη και τα τελευταία 14 ήταν πρόεδρος.

Επιπλέον, ήταν επίτιμο μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου, με τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα να αποτελεί τον στυλοβάτη του Συλλόγου. Σε ανάρτησή του μάλιστα ο Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου αναφέρει ότι «η αγάπη του για τον Σύλλογο δεν θα ξεχαστεί και θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στην ιστορία του. Η μεγάλη οικογένεια του Ε. Ο. Σ. Βόλου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη, και στους οικείους του μεταφέρει τα ειλικρινή συλλυπητήρια από όλα τα μέλη του».

Keywords
Αναζητήσεις
pethane-o-idioktitis-tis-epsa-nikos-tsaoutos.htm
Τυχαία Θέματα