Πολυτελές smartwatch από την Huawei

Το smartwatch παρουσιάστηκε από την Huawei στις 14 Σεπτεμβρίου στην Βαρκελώνη, ενώ λανσάρεται στην Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου και θέτει ένα νέο πρότυπο για τα έξυπνα wearables, προσφέροντας μια εμπειρία που απογειώνει τόσο το στυλ όσο και το πνεύμα εξερεύνησης για τους λάτρεις της τεχνολογίας και της πολυτέλειας.

Το HUAWEI

WATCH ULTIMATE DESIGN βγαίνει στην αγορά στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής “Fashion Forward” της Huawei, που εστιάζει όχι μόνο στην καινοτομία και τη λειτουργικότητα αλλά και στην υψηλή αισθητική. Με το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, η Huawei δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εξατομικεύσουν το ταξίδι τους στην ευεξία και τον αθλητισμό, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ και απολαμβάνοντας την πολυτέλεια που επιθυμούν στον καρπό τους

Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι κατασκευασμένο από κράμα χρυσού 18Κ, με μια μοναδική αναλογία μεταλλικών στοιχείων που καταφέρνει να διατηρήσει κατά 75% την περιεκτικότητα σε χρυσό. Η στεφάνη του ρολογιού αποτελείται από έξι ειδικά τμήματα τοποθετημένα με το χέρι μέσω ειδικής τεχνολογίας ένθεσης χρυσού σε θερμό κεραμικό καλούπι.

Keywords
Αναζητήσεις
polyteles-smartwatch-apo-tin-huawei.htm
Τυχαία Θέματα