Πομάσκι: «Δώστε στο ΚΚΕ 50% και να σας πω αν θα κυβερνήσει»

13:07 20/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ο Γιώργος Πομάσκι είναι από τους ανθρώπους για τους οποίους, οι συστάσεις είναι περιττές. Έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής διακεκριμένων αθλητών/ιών, με μια αξιοζήλευτη πορεία, μια πλήρη συλλογή επιτυχιών και μεταλλίων.

Στις επικείμενες εκλογές είναι (ξανά) υποψήφιος με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Μιλώντας στο GOV

NEWS, αιτιολόγησε την απόφασή του, επισημαίνοντας: «Είμαι ΚΚΕ, γιατί θέλω να υπερασπίζομαι τον στίβο και γενικότερα τον αθλητισμό».

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός. Τονίζοντας την έλλειψη κατάλληλων υποδομών και πως αυτό το γεγονός δημιουργεί εμπόδια στην προπονητική διαδικασία και την ανάπτυξη αθλουμένων και αθλημάτων. Πρότεινε το ΟΑΚΑ να γίνει κέντρο του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Μίλησε για τη σημασία που έχει ένας αθλητής να βελτιώνεται παράλληλα σωματικά και πνευματικά, για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός στην αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας.  

Για την πρόταση που έχει κάνει στον Δημήτρη Κουτσούμπα και το όραμά του για το αθλητικό οικοδόμημα. Τέλος, προσκάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν «στο ΚΚΕ 50% και να σας πω αν θα κυβερνήσει».

Περισσότερα στο govnews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα