Πρόεδρος με ημερομηνία λήξης ο Κασσελάκης και τι θα κάνει ο Τσίπρας…

13:29 21/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Πώς γλίτωσε τη μομφή ο Κασσελάκης…

Τελευταία στιγμή φαίνεται να γλίτωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Κομισάριου, ο Στέφανος Κασσελάκης την πρόταση μομφής από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Και «πυροσβεστικός», λένε, ήταν ο ρόλος του Νίκου Παππά, του ανθρώπου που τον στήριξε στον β’ γύρο των εσωκομματικών. Ηταν έτοιμη λοιπόν η… Διαβάστε αναλυτικά.

Τα δεδομένα είναι τα εξής: ο Κασσελάκης μένει (μέχρι να… φύγει διότι τον ΣΥΡΙΖΑ

τον περιμένουν μονοψήφια ποσοστά τον Ιούνιο), τα μέλη αναζητούν διάδοχο (στις κουβέντες -και- χθες οι Διονύσης Τεμπονέρας, Σωκράτης Φάμελλος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης) και, πρακτικά, είναι πρόεδρος με ημερομηνία λήξης. Γιατί; Δείτε εδώ τον λόγο.

Τι θα κάνει τελικά ο Τσίπρας;

Αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν ότι το γεγονός του επικείμενου συνέδριου δεν θα είναι η ομιλία Κασσελάκη αλλά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, όσοι ονειρεύονται το σενάριο επανάκαμψης του πρώην πρωθυπουργού… Διαβάστε περισσότερα.

Η δίκη των Τεμπών…

Τέτοια μεγάλη δίκη, με 31 κατηγορουμένους, να διεξάγεται σε διάστημα μόλις 16 μηνών από την τέλεση των αδικημάτων, σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει. Αναλογιστείτε ότι εκείνη για το Μάτι ξεκίνησε μετά από πέντε χρόνια. Πρόκειται για τη δίκη των Τεμπών, η οποία δεν καθυστερεί αλλά… Δείτε γιατί.

Keywords
Αναζητήσεις
proedros-me-imerominia-lixis-o-kasselakis-kai-ti-tha-kanei-o-tsipras.htm
Τυχαία Θέματα