Σε «κλίμα Αγίου Βαλεντίνου» η Vodafone TV

14:48 7/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το Vodafone TV «υποδέχεται» τον Φεβρουάριο με τίτλους από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ μέχρι και παιδικές ιστορίες που μιλούν για την αγάπη σε κάθε της έκφραση.

Επιπλέον, από αυτόν τον μήνα παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV ο «JOKER» του Τοντ Φίλιπς με τον βραβευμένο με Όσκαρ Χαοακίν Φίνιξ, που «έσπασε τα ταμεία» αλλά και οι πιο πολυσυζητημένες σειρές από το Disney+.

Το «SHOGUN»,

παραγωγής FX, στις 27 Φεβρουαρίου και ο νέος κύκλος του «AMERICAN HORROR STORY: DELICATE» στις 21 Φεβρουαρίου με την Κιμ Καρντάσιαν και την Έμα Ρόμπερτς, ενώ από το ΗΒΟ έφτασε ο 12ος , τελευταίος και πολυαναμενόμενος κύκλος του «CURB YOUR ENTHUSIASM».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ HBO και ΤΗΝ WARNER

«CURB YOUR ENTHUSIASM» – 12η σεζόν

Ο Λάρι Ντέιβιντ επιστρέφει για τελευταία φορά. Όντως; Μη παίρνετε κι όρκο! Πάντως, δυο χρόνια μετά την τελευταία φορά που είδατε τον Larry David, η επιτομή του αμερικάνικου χιούμορ επιστρέφει με την 12η σεζόν και 10 επεισόδια που (και πάλι) αποδεικνύουν πως η ζωή μετριέται στις λεπτομέρειες.

«WONKA»

Η ιστορία πίσω από το χτίσιμο της σοκολατοβιομηχανίας του Γουίλι Γουόνκα και των απίθανων εφευρέσεών του. Tίμοτε Σαλαμέ, Ολίβια Κόλμαν, Χιου Γκραντ και Ρόουαν Άτκινσον στην πιο πολύχρωμη περιπέτεια της χρονιάς, το “WONKA” του Πολ Κινγκ είναι εδώ.​

«DREAM SCENARIO»

Tα πάντα στη ζωή του Πολ Μάθιους, ενός βαρετού ακαδημαϊκού, ανατρέπονται όταν εκατομμύρια άγνωστοι αρχίζουν να τον βλέπουν στα όνειρά τους. Και το όνειρο σιγά σιγά γίνεται εφιάλτης. Από το μυαλό του Άρι Άστερ, το “DREAM SCENARIO” επανεφευρίσκει έναν απολαυστικό Νίκολας Κέιτζ στην πιο γιούχου κωμωδία της χρονιάς.

Keywords
Αναζητήσεις
se-klima-agiou-valentinou-i-vodafone-tv.htm
Τυχαία Θέματα