ΝΑΚ Katsiberis: Σημαντικές διακρίσεις στα F.M. Insurance Awards 2023

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η εταιρεία μεσιτών Ασφαλίσεων, ΝΑΚ Katsiberis, στο πλαίσιο των Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης», που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Υπό την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα και του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη,

αλλά και εκπροσώπων του επιχειρείν και φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης, η εταιρεία μετά από διαγωνιστική διαδικασία υπό την εποπτεία της Grant Thornton, διακρίθηκε σε δυο κατηγορίες βράβευσης, τις Business Development και High Quality.

Η διαδικασία αξιολόγησης διήρκησε 6 μήνες με τη συμμετοχή 98 εταιρειών Μεσιτών και Πρακτόρων, ενώ μετά τη βράβευση ο CEO της εταιρείας, Νίκος Κατσιμπέρης, υπογράμμισε ότι πρόκειται για επιστέγασμα της σοβαρής και ποιοτικής δουλειάς της εταιρίας.

«Για την ομάδα της ΝΑΚ Katsiberis το βραβείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό: Αποτελεί επιβράβευση σε μια χρονιά που παρά τις προκλήσεις, αποδείχθηκε ορόσημο για την εταιρεία μας. Ταυτόχρονα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, καθώς είναι απτή απόδειξη ότι η υψηλή ποιότητα, η προσήλωση στον στόχο και η καινοτομία αποτελούν τη “συνταγή» για την επιτυχία”».

Keywords
Αναζητήσεις
simantikes-diakriseis-tis-nak-katsiberis-sta-fm-insurance-awards-2023.htm
Τυχαία Θέματα