Τα δάκρυα δεν είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ

09:01 18/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε μια αήθη επίθεση από νέους (έτσι τους είπαν οι «φίλοι» τους) επειδή βρέθηκε στην Πήλο προκειμένου να δει η ίδια το μέγεθος της τραγωδίας, αλλά και για να αποδώσει τιμές στους νεκρούς ανθρώπους. 

Και όμως σε αυτό ακριβώς το σημείο και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στο «στόχαστρο» των «αγανακτισμένων» νέων. Έλα όμως που ζούμε – ευτυχώς στο 2023 – και πλέον η ταχύτητα στην πληροφορία είναι το στοιχείο εκείνο που έρχεται να ισορροπήσει ό,τι πάει να στραβώσει.

Έτσι σε λίγα λεπτά της ώρας αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του αγανακτισμένου νέου που… προέταξε τα στήθη του στην ΠτΔ. 

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που μερικά χρόνια πίσω κρατούσε (όρθια) την ντουντούκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ο ίδιος που νωρίτερα βρέθηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για να αναλύσει τις θέσεις του. Και όμως, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν στα κανάλια για να υπερασπιστούν τον δικό τους άνθρωπο (τον σύντροφο με την ντουντούκα), αναφέροντας πως η νεολαία της χώρας έχει φωνή και δεν θα πρέπει να τη φιμώνουμε. 

Δεν ξέρω πραγματικά αν έχει νόημα να πει κάτι ο καθένας από εμάς. Αλλά και η χυδαιότητα έχει ένα όριο και μάλλον κάπου εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ξεπέρασαν όλες τις κόκκινες γραμμές. Μην ξεχνάμε πως ο ίδιος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός της χώρας (ο μακροβιότερος στα χρόνια των Μνημονίων) φρόντισε – δημόσια – να κατηγορήσει το δυναμικό του Λιμενικού Σώματος ότι δεν έδειξε την πρέπουσα θέρμη, χρεώνοντας του το ναυάγιο που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους. 

Κροκοδείλια δάκρυα από ένα κόμμα και κυρίως έναν χώρο που διεκδικεί (χωρίς να ξέρεις κανείς από που πήρε αυτό το προνόμιο) για τον ίδιο το πεδίο της ευαισθησίας, την ώρα που η «συντηρητική» και «αυστηρή» Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη διέγραψε από τις τάξεις της μέσα σε μια εβδομάδα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη, τον Σπύρο Πνευματικό και τον Σπήλιο Κρικέτο, επειδή οι δηλώσεις που έκαναν φάνηκε να στερούνται ανθρωπισμού σε ευαίσθητα ζητήματα.

Keywords
Αναζητήσεις
ta-dakrya-den-einai-pronomio-tou-syriza.htm
Τυχαία Θέματα